Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Metamask Hesabım Boşaltıldı Ve Hesabımı Kullanamamaktayım

Sertaç
08 Şubat 2023 18:00

15 gün önce Metamask cüzdanımdan şüpheli işlemler gerçekleşti ve cüzdanım tamamen boşaltıldı. Polygon ve Bsc ağını artık kullanamamaktayım. Çünkü ne zaman içine bnb ya da matic göndersem saniyeler içerisinde elime bile ulaşmadan farklı cüzdan adreslerine gönderiliyor. Kesinlikle şifrelerimi, seed kodumu başkalarıyla paylaşmış değilim. Metamask destekle iletişime geçtim ve bunun kalıcı olduğunu ve hesabımda sweeper (süpürücü) olduğunu bana söyledi.

Beni flashbots discord kanalındaki beyaz şapkalı hacker bot yazıcı arkadaşlarla konuşmam gerektiğini ve bota karşı bot hesabıma kurulması gerektiğini söyledi. Şu an bu hesabımda bsc ağında 545 tane nft olduğunu ve Polygon ağında da stake yaptığımı, zamanı gelince onları alacağımı söyledim. Burada bunları farklı bir cüzdan adresine transfer yapabilmem ve fee ( işlem ücretini) ödeyebilmem için bsc ağında bnb ve Polygon ağında ise matic tokenlerimin olması gereklidir. Tokenlerimi hesabıma alamıyorum. Flashbots discord kanalındaki arkadaşlar toplam varlık değerinin $1000 dolar olması şartıyla işlem yapabileceklerini söylediler. Hesabım $1000 üzeridir. Ona rağmen kendilerinden haber alamıyorum sanırım 2 gün sonra da açmış olduğum Case kapanacak.

Sercan

Aynı sorun bende de var. Metamask hayal kırıklığı

Sercan

Aynısı benim başıma da geldi geçmiş olsun. Soğuk cüzdan pişmanlıkmış.

Metamask'ta Token Transfer Sorunu Ve Yetersiz Destek

02 Ocak 00:08
Metamask'ta Token Transfer Sorunu Ve Yetersiz Destek
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 13:31