Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Belgelendirme Nedensiz Belge İptali

27 Haziran 2024 20:58

Mesaj Belgelendirme Batman merkezde iskele 3. Seviye MYK belgesi için Mesaj Belgelendirme mesleki yeterlilik belgesi sınavına girdim ve başarıyla sınavı kazandım. Belgenin süresi 5 yıllık iken 1. Yıl dolduktan sonra MYK belgemin iptali ile karşılaştım. Mesaj MYK Belgelendirme'yi arayınca 'biz karışmıyoruz' diye geçiştiriyorlar. Verdiğim parayı isteyince 'size bir numara vereceğiz' deyip beni o şahısla baş başa bıraktılar. Şahıs, Batman'da ikamet eden h** diye biri. Bu belgelendirme kuruluşundan şikayetçiyim.

06 Temmuz 2024 00:05

Mesaj Belgelendirme Batman merkezde iskele 3. Seviye MYK belgesi için mesaj Belgelendirme mesleki yeterlilik belgesi sınavına girdim ve başarıyla sınavı kazandım. Belgenin süresi 5 yıllık iken 1. Yıl dolduktan sonra MYK belgemin iptali ile karşılaştım. Mesaj MYK Belgelendirme'yi arayınca 'biz karışmıyoruz' diye geçiştiriyorlar. Verdiğim parayı isteyince 'size bir numara vereceğiz' deyip beni o şahısla baş başa bıraktılar. Şahıs, Batman'da ikamet eden h*** diye biri. Bu belgelendirme kuruluşundan şikayetçiyim.

Deniz
Deniz

Firma ile ilgili şikayet kayıtlarını MYK çok önemsiyor tekrar görüşmenizi öneririm. Ödeme iadesi ya da tekrar sınava alırlar. Kuruluş kafasına göre sınav iptal etmez. Sınavda uygunsuzluk olmuştur karar vericilerden geçmemiştir ama bu sınav dan kısa bir süresi sonra olur. Bir yıl geçti diyorsunuz o zaman MYK incelemiş sınavı iptal etmiştir uygunsuzluk gördüğü için. Yoksa hiçbir kuruluş iptal edip tekrar bunlarla uğraşmak istemez.

12 Nisan 2025 09:59