Merve Sabah Beauty Protez Tırnak İşlemi

Merve Sabah Beauty Protez Tırnak İşlemi
06 Nisan 2024 16:22

Bu etlerim bu denli acıması kanatılması üstüne eşit olmayan törpüler, çalışanınızın ben bu işin uzmanıyım bana işimi öğretme tarzındaki tutumu.
Şimdi şöyle ki düzenli olarak 5 yıldır tırnak yaptırıyorum. Çeşitli yerlerde çeşitli modeller en uzunundan en kısasına kadar kullandım
1. Törpülerim düzgün ve eşit değil (kendi hatası yüzünden çıkartıp tekrar taktığı tips e ekstra ücret aldınız)
2. Manikür asla ve asla temiz değil, tırnak diplerimde jel yok oje ile doldurmaya çalışıldı
3. Etlerim o kadar acıyor ki, bir şey tutamıyorum canım yanıyor. Uzmanınız vazelin sürün geçer çok büyük bir şey yok normal böyle olması tarzında cümleler kurdu. Vazelinin içinde petrol var açık yaraya sürülmez
4. Canım acıyor dediğim yerde törpü ile etlerimi kesmesine rağmen devam etti
5. Bana sormadan tırnaklarıma top coat sürüp işlemi bitirdi nail art yaptırma ihtimalim vardı
6. Bana benim elimden gelen en iyi iş bu dedi. Ben bastıra bastıra sordum gerçekten en iyisi bu mu diye.
Bu konuşmayı iş yeri sahibi ile yaptığımda her uzmanın iyi kötü günü olduğunu kendilerinin asıl işinin güzellik olduğunu tırnak alanının yan dal olduğunu söylediler. Eğer ki yan dal ve bu kadar özensiz canice işlem yapılıyor.
Bu normal bir işletme tarzı değildir. Bana sizin önceki gittiğiniz yerler öyle yapıyor biz böyle yapıyoruz uzmanımızdan memnunlar diyerek konuyu kapatmaya çalışmaları gelin düzeltelim bile dememeleri, telafi etmeye çalışmamaları da ayrıca çok komik irite edici bir durumdu.
Kanayan etlerime kolonya sıkıp acıma acı katan uzmanı da uzmanlığını da kutluyorum. Tırnakta bombe yok apeks yok içler acısı durum içindeyim. Gerçekten tırnaklarımın acısından duramıyorum işletmeyi gözden geçirin derim

profile profile

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 21:31
Pelin Tatlı Art & Beauty Saygısızlık Ve Manikür Pedikür Felaketi
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 07:06

28 Ekim 2024 15:02