Mervekozmetik.com.tr (Instagram) Sosyal Medyada Sahte Parfüm Satışı Ve Mağduriyetler

01 Şubat 2024 05:58

Instagram'da (M**** Kozmetik) adı altında faaliyet gösteren bir hesap, orijinal parfümler gibi göstererek sahte, kalıcılığı olmayan ve kötü görünümlü parfümler satmaktadır. Satış gerçekleşene kadar her şey normal görünüyor ancak kargo elinize ulaştığında, parfüm şişesinin kapağı arızalı olabiliyor ya da parfüm dökülebiliyor. Koku ise vaat edilenin çok uzağında. İletişime geçip paranızı geri istediğinizde ise sizi oyalıyorlar ve iletişimi kesiyorlar. Orijinal gibi sunulan bu parfümler birden fazla Instagram hesabı üzerinden satılıyor. Bu yorumu, insanların dikkatini çekmek ve onları uyarmak için yapıyorum. Satılan ürünlerin sahte olduğunu ve sadece suyun içine esans eklenerek hazırlandığını belirtmek istiyorum. Eğer bu ürünlerden satın alıp mağdur olduysanız, elinizdeki kargo ile birlikte en yakın emniyet müdürlüğüne ve savcılığa şikayet başvurusunda bulunun. Paranızı geri alabilmek için ise ceza davasının yanı sıra hukuk mahkemesinde de dava açabilirsiniz.

Merve
Merve

Lütfen telefon numaranızı yazabilir misiniz? Sorununuzu ve iadeniz için bizim ile iletişime geçmeniz gerekiyor

Erol sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 08:13

15 Temmuz 2025 10:33