Mercedes-Benz Gülsoy Otomotiv/Ist. Bakım Servisinden Şikayet

01 Ağustos 2024 13:00

Sayın ilgililer
28.06.024 tarihinde 34 KD 1990 c-180 aracımı kabin içine çok ciddi su girmesi problemi, ekranda el freni ile ilgili kırmızı uyarılar nedeniyle Gülsoy Otomotiv/İstanbul götürdük. Beraberinde bakım yapıldı. 37.539.00TL ödedim. Araba yine kırmızı el freni alarmı veriyor. Diğer konu, sol ön sürücü kapısı içeriden açılması için mandal çekilince boşta kaldı. Hiçbir travma veya sert kullanım olmadan. Kapı içeriden açılamıyor. Daha önceden tanıdığımız için Gülsoy Otomotiv den Bn. E** G**** den bir randevu ayarlaması istedik. Kendisi ilgileneceğini ve bir fiyat tespiti yapacaklarını söyledi 2 gün sonra yeniden aradığımızda araba kapısının bu kurumda yapılamayacağını ve başka bir yerde yapılması gerektiği söylendi. Bizde bu anlayamadığımız durum için satın almadan yine alış sırasında tanıdığımız By. S***** Ç**** ü arayıp ne olduğunu öğrenmesini rica ettik. O da E** hanımın bu konuşmasını anlamlandıramadığı söyledi. S***** bey E** Hanım ile görüşüp bize döndü. Biz yanlış anlamışız, arabanın görülmesi lazımmış vs vs. Tabi ki biz arabamızın uzaktan tamir edilmesini talep etmedik. Biz randevu verin getirelim dedik. Arabanın kapısı burada yapılamıyor durumu nedir? Mercedes serviste yapılamıyorsa daha nerede yapılacak acaba
Son 1-2 yıldır Gülsoy otomotivde böyle garip davranışlar olduğunu müşahede ediyoruz. Biz iyi bir müşteriyiz. Emeğinizin gereğini anında ödüyoruz. Biz size bedavadan iş teklif etmiyoruz. Ne derseniz onu yapıyoruz.
Arabam 9 yıllık. Yeni bir Mercedes planlıyorduk. Ancak son bir yıldır Mercedes servisin bu davranışları beni başka markalara bakmaya yönlendiriyor.
Sizden ricam yukarıda belirttiğim durumu araştırarak bana bilgi vermeniz. Bu yazıyı Mercedes kurumsal kimliğine güvenerek yazdım. Dikkate alacağınıza inanıyorum
Saygılarımla
Tufan P****

01 Ağustos 2024 13:28 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Mercedes bakkal dan daha kalitesiz olmaya başladı

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Aytaç
17 Aralık 2023 16:18