Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Bebek Sürecinde Yaşanan Ücret Sorunları

07 Kasım 2024 17:25

Dicle Memorial Hastanesi'nde tüp bebek için transfer ücreti ve biyopsi ücreti ödedik. Yalnız, kaliteli embriyo oluşmadığı için ikisi de yapılamadı. Ücretini komik bir şekilde işlerine geldiği gibi ödediler, yüzde yetmiş eksik verdiler. Yazık, gerçekten altı ay sonra yarısından fazlasını kestiler.

07 Kasım 2024 17:46 (Şikayetten 21 dakika sonra)
07 Kasım 2024 17:52

Teşekkürler sağ olun ilginiz için yalnız yapılan hiç hoş değil yalan beyan fırsattan istifade zaten labaratuvar kötü embriyo oluşmadığı için transfer yapılamadı ücretini iade ederken yüzde çoğunluğunu kesme ve o zaman verilen ücret kırk Bin iken Yok transfer ücreti 13 Bin diyerek o kadar ki iade ben alternatif olarak transfer hakkı verilsin Memorial hastanelerinde ücret iadesi yapılmasın dedim yapılan sahtekarlık marka ismine hiç yakışmıyor maalesef

07 Kasım 2024 19:28

Merhaba ben Haziran ayında yumurta toplama ve transfer ücreti işlemi için,65, lira ödediğimi belgeleyeceğim onlar Haziran ayında transfer ücreti nin 13 Bin liraya yapıldığını o kadar alındığını belgelesin iade olarak o kadar kabul edec gim teşekkürler

13 Kasım 2024 10:15
13 Kasım 2024 10:46

Merhaba tamam da geri bildirim olarak ne yapıldı aynı şeyler söylenip duruyor hiçbir gelişme yok dediğim şu Haziran da yumurta toplama transfer ücreti olarak 65bin alındı 5 ay sonra yumurta toplama için 39bin alındı işlem başarısız olunca transfer ücreti 13bin vereceğiz diyorlar işlerine öyle geliyor 5 ay sonra sini bile yumurta toplama ücretini 39 Bin aldılar bunu dikkate alırsak transfer ücreti işlemi 26bin olduğu açıktır resmen sahtekarlık yapılan Markaya hiç yakışmıyor Dicle Memorial e yazıklar olsun gerçekten bundan sonra belge o tarihlerde yapılan işlem ücretleri ni ortaya koyup ona göre iade ücretini yapsınlar işlerine geldiği gibi şu kadar paket vs hiçbir ücret işlem faydasını görmedim ücret iadesi tam tamına düzgün olması gerektiği kadar yapılsın teşekkürler kolay gelsin hayırlı günler

13 Kasım 2024 11:39

Sorun şöyle çözülür çözmek isteyen şu anda transfer ücreti ne kadar ise onu versinler veya transfer işlemi hakkı taninsin ne zaman olursa olsun o zaman kabul edeceğim çözüldü derim veya bu sene transfer ücretimiz bu kadar idi belge örnekler ile koysunlar yirmi otuz bin ne kadar ise onu ödesinler laboratuvarları kötü embriyo oluşmadı yüz binlerce lira boşa gitti ona bir şey demiyorum bari transfer ücreti ni adam akıllı düzgün ödesinler işlerine geldiği gibi Yok bu kadar kabul et vs olmaz dediğim gibi markaya yakışmadı gerçekten yazık

Tüp Bebek Tedavisinde Hayal Kırıklığı Ve Belirsizlik

23 Mart 2025 01:22
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı: Tüp Bebek Tedavisinde Umutlarımızın Tükenişi

11 Ocak 2025 20:15

Embriyo Sayısı Hatası Ve İletişim Eksikliği

08 Nisan 2025 14:03
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Tüp Bebek

29 Eylül 2023 09:53