Memorial Hastanesi Tomografi Raporunun Geç Çıkması Üzerine Şikayet

20 Ocak 2024 14:584.149

Diyarbakır Dicle Memorial Hastanesinde 16.01.2024 tarihindeki muayenem sonucunda çekilen tomografiye ait radyoloji raporu 5. Gün olan 20.01.2024 hala çıkmamıştı. Kontrol randevum cumartesi olduğu için de Pazartesi'ye kaldı. Dolayısıyla istirahat raporumu da alamadım.

22 Ocak 2024 09:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Mansur N., Memorial Sağlık Grubu olarak öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Hizmetlerimize yönelik yaptığınız geri bildirim ile hizmet kalitemizi artırma fırsatı verdiğiniz için de teşekkür ederiz. Geri bildiriminize yönelik kurumumuza başvuru süreçlerinizi ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve yapılan değerlendirme neticesini tarafınızla paylaşacağız. Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta İlişkileri bölümü ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Memorial Sağlık Grubu Hasta İlişkileri Müdürlüğü

23 Ocak 2024 12:29

Sn. Mansur N., Memorial Sağlık Grubu olarak daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminize ilişkin Medikal Direktörlüğümüz ve Hasta Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından detaylı inceleme ve değerlendirme yapılmıştır. Sürecinizle ilgili yapılan değerlendirme sonucunda alınan aksiyonlar telefon ile yaptığımız görüşmede detaylı olarak tarafınıza iletilmiştir. Yaşadığınız durumdan dolayı üzüntülerimizi iletmekteyiz. Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta Hakları bölümü ile irtibata geçebilirsiniz. Memorial Sağlık Grubu Hasta İlişkileri Müdürlüğü

Memorial Hastanesi Hastane Randevusunda İlaç Yazım Sürecinde Yaşanan Sorunlar

10 Mayıs 2024 18:214.710

10/05/2024 günü saat 13.20 de Diyarbakır Dicle Memorial Hastanesi'ne randevu aldım ve muayene oldum. Bana yarım saat son...

Memorial Hastanesi Eksik Yüklenen Epikriz Belgesinin Düzeltilmesi

MemorialHastanesi Eksik Yüklenen Epikriz Belgesinin Düzeltilmesi

Burcu
Memorial Bahçelievler Hastanesi Tarafından Zor Duruma Düşürüldüm!

MemorialBahçelievler Hastanesi Tarafından Zor Duruma Düşürüldüm!

Mucahit

Öne ÇıkanKonular