Özge sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Memorial Acilde Normal Muayene Ücreti Alınıp Kontrol Hakkı Verilmedi

01 Ekim 2024 19:15

30.09.2024 tarihinde Bahçelievler Memorial Hastanesi'ne acilden çocuğum için giriş yaptım ve normal muayene ücreti ödedim. Buna rağmen bugün kontrol hakkımın olmadığını öğreniyorum. Sadece Şişli Memorial'da olduğu bilgisi bugün verildi. Madem öyle, girişte belirtseydiniz. Ayrıca daha da önemli bir konu var ki bunun için tarafıma bilgilendirme istiyorum. Acilde ismi geçen doktor bey değil, başka bir doktor tarafından muayenemiz gerçekleşti. Reçetede ve tahlillerde farklı doktor ismi var.

02 Ekim 2024 09:13 (Şikayetten 13 saat sonra)
03 Ekim 2024 11:06
Özge
Özge
06 Ekim 2024 09:38

Şikayetimi okuyup geri dönüş yaptınız ama oğlumu o gece kim muayene etti diye sorduğumda ismini görüntüleyemiyoruz diyorsunuz. Doktor olduğuna emin misiniz diyorum evet doktordu ama ismini göremiyorum cevabını alıyorum ismini görmediğiniz kişinin doktor olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben o gece oğlumu kime emanet ettim bilmek istiyorum tüm süreci buradan yürüteceğim ki acile giden herkes bu konuya dikkat etsi

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik: Çocuğumun Hayatı Tehlikeye Atıldı

11 Aralık 2024 20:54

Memorial Hastanesi Memorial Hastaneleri Yalanı

28 Eylül 2024 08:31
Megi sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Özel Hastanede İlk 28 Gün Yeni Doğan Bebek Muayene Ücretinin Alınması!

22 Ağustos 2024 17:21
Murad sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Memorial Hastanesi Yeni Doğan Muayene Ücreti Aldı

30 Ağustos 2024 13:57