Megapol Hastanesi Gereksiz Test Talebi

15 Mayıs 2024 10:52

Bugün 15.05.2024 tarihinde Kartal Soğanlık ta bulunan megapol hastanesinin dahiliye bölümünde muayene olmaya gittim. Doktor hanım muayene ettikten sonra sağlık güvencemi sordu. Ben önce niyetini anlamadım VakıfBank çalışanı olduğumu kurumumun fatura ödemelerini kabul ettiğini söyledim bunun üzerine doktor hanım benden gereksiz bir sürü test istedi. Bende test istemediğimi ağrı kesici serum istediğimi beyan ettim. Kendisi testleri yapmadan tedavi uygulayamayacağını beyan etti. Haklı olabilir ancak şikayet konusu durum eğer benim kurumum bu faturayı ödemeseydi ne olacaktı benden yine bu testleri isteyebilecek miydi? Sırf kurum karşılıyor diye hastaneye para kazandırmak için bu kadar test istenir mi? Ayrıca abartılı bir şikayetim yokken bunların istenmesi yine bana çok dürüstçe gelmedi. Demek ki güvencem olmasa bana ağrı kesici yazıp gönderecek! Ben de tedaviyi kabul etmeden hastaneden ayrıldım buna rağmen benden 900TL ödeme alındı. Hastaneden ve doktorun davranışlarından şikayetçiyim.

Name
18 Ekim 2023 21:12
Elis sonuçtan hiç memnun değil

Elis
02 Ekim 2024 17:39

Avcılar Hospital Haksız Ücret Çıkarmaları Ve Acilden Gelenleri Yatış Göstermeleri

Selma
15 Eylül 2024 13:58
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
28 Eylül 2024 20:09