Mega Group (0850 259 55 95) Mega Group Yetkili Teknik Servis

Mega Group (0850 259 55 95) Mega Group Yetkili Teknik Servis
17 Nisan 2024 18:33

Mega Group adlı şirket olarak geçiyor ama kendilerini herhangi bir markanın yetkili servisleri olarak tanıtıyorlar. Elektrik yüksek akımdan dolayı kart ve motor arızası vb. Olduğunu söylüyorlar. Yüksek bir Mevla masrafı olduğunu söylüyorlar ama Bedaş tan geri ödeme alacağınızı söylüyorlar. Sizden yüksek meblağı alıyorlar gidiyorlar. Tamamen dolan dırdırcılık. Gerçek bir servis bile değiller ama sistemi çok iyi kurmuşlar yetkili danışmanları var gelen kişiler işin işleyişini biliyorlar. Benim çamaşır makinem bozulmuştu servis diye internetten buldum numarayı. 13.500 TL masrafı olduğunu ve Bedaş tan geri alacağıma kadar inandırdılar ve makineyi alıp gittiler. Bir de telefonda boş bir yere e- imza attırdılar sadece geldiğimize dair diye. Ama sonradan öğrendim ki parayı vereceğime dair Mis. Neyse bunları sonrasında araştırdım dolan dırdırcılık olduğunun kanıtına vardım. Makinemi işlem olmadan servis ücretini ödeyerek geri almak istedim. Bunun imkansız olduğunu söylediler, yok biz fabrikaya faturasını kestik, imza attınız falan diye. Neyse ben itiraz edince 2 güne gelecek olan makinem 20 gündür gelmeyince dedim getirin makinemi parasını vereceğim, hemen ertesi gün getirdiler. Bende polisi çağırdım şikayetçiyim dedim olayı anlattım. Başta çok direndiler baktılar iş uzayacak karakol falan, hiçbir şey talep etmeden çekip gittiler. Allah'tan kapora falanda vermemiştim. Yoksa makineyi getirmezlerdi bile. Başına gelenler için araç plakasını vereyim 34 k a g 069

Yavuz
Yavuz

Benim bu firma hakkındaki şikayetimi okur musunuz?

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Mega Group (0850 259 55 95) Vestel Yetkili Servisi Gibi Davranan Mega Group Şirketi

16 Eylül 2024 22:00
Merve sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 10:39
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 22:43
mega-group-0850-259-55-95-mega-group-camasir-makinesi-tamirati-2.pdf