05 Eylül 2024 16:53

C**** Ç**** 4300 TL mi aldı. Sonra 5300 TL daha istedi. Ben de o parayı ödeyemeyeceğim için iade istedim. Tamam, 1-2 güne iade yaparım dedi, 5 gün oldu. Açmıyor telefonlarını, yazıyorum bakmıyor. Kardeşinden yazdım, ona baktı ama benim mesajlarıma ve aramalarıma bakmıyor, görüldü atıyor.

05 Eylül 2024 17:07

Her hafta sitede ki numarayı değiştiriyor her bir kisinin parasını aldıktan sonra simdi sitedeki bu numarasına yazdım aradım bin kere açtı en sonunda hiçbir şey demeden direk ben cemil hoca değilim bu numarayı dun aldım da falan filan dedi sonra dedim ben size cemil hoca diye başlayan bir cümle yazmadım veya telefonu açınca cemil hoca demedim evet demedin ama yazdıkların ve herkesin yazdıkları gibi cemil hoca para mi ver iade et falan olunca o geldi aklıma dedi e dedim iyi o zaman sen cemil hoca değilsen kardeşimden yazınca neden efendim buyur kardeşim yazdın dedim yüzüme kapattı ve yazdım bende dedim dekont IBAN isim soy isim her şey var ve bu dekont bir delil sayılıyor şikayet edeceğim dedim iyi bende karşı tarafı bulurum git şikayet et bak neler yapıyorum diye beni tehdit ediyor

13 Eylül 2024 08:55

O gün konuştuk yok atacağım paranı dedi diğer numara benim değil dedi hala bekliyorum atmasını saçma sapan oyalamaya çalışıyor

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
19 Şubat 2024 17:10

08 Ağustos 2024 23:21
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Mekjoy (mekjoy.com) Sayfamı Açmadı Paramı İade Etmiyor

05 Mart 2024 12:00
Amira sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 19:33
İade Sözleri Tutulmayan Müşteri