Medtronic İnsülin Pompası Yazılımı Sorunları

26 Ekim 2023 01:09

Kızım 3 senedir tip1 diyabet hastası. Yaklaşık 1,5 senedir 780 g insülin pompası ve sensörünü kullanmaktayız. Binbir zorluklarla aldık. Bu ürünü seçmemizdeki amaç, glikoz değerlerini daha stabil yürütebilmek ve kızımız yanımızda değilken değerlerini kendi telefonumuzdan takip edebilmek. Ancak pompa ile ilgili problemleri bir kenara bırakıyorum telefon uygulaması o kadar kötü ki, böyle bir firmanın yazılımın kötü olması, çoğu zaman çalışmaması, bizleri son derece yıprattı. Bu konuda düzelmeyen ve eksikleri olan yazılımın, yapay zeka ile çalışıyor. Dedikleri insülin pompasına kızımızın canı emanet. Gerçekten endişe verici bir durum. Yetkililerden en kısa sürede bu konuyu sonuçlandırmalarını rica ediyorum

09 Kasım 2023 01:45

Kızım 3 senedir tip1 diyabet hastası. Yaklaşık 1,5 senedir 780 g insülin pompası ve sensörü kullanmaktayız. Firmanın cep telefonu uygulamasındaki sorunlardan ötürü takibimizi düzenli yapamamaktayız. Sınav haftası olması sebebiyle yaşadığımız glikoz dengesizliklerine ek, yazılımdan ötürü yaşadığımız problem gerçekten çok can sıkıcı. Saat 01:38, ben hala uygulamaya bağlanmayı deniyorum. Çok sorun yaşıyoruz ve bu durum kızımı ve beni inanılmaz yıprattı.

Ek
profile profile profile

Medtronic Set Ve Sensör Problemi

08 Eylül 2024 05:24
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:37
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic 780g Pompa İçin Sensör Sorunu

Ebubekir
24 Ocak 2024 20:56

Medtronic İnsülin Seti Ve Sensör Arızaları!

12 Eylül 2024 05:00
Medtronic İnsülin Seti Ve Sensör Arızaları!
Polen sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic İnsülin Pompası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

03 Kasım 2024 00:28