Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Meditouch Beauty  İzmir Boş Vaatler!

11 Eylül 2024 08:15

Meditouch İzmir Sağlık/güzellik merkezi ( Adalet Mah. Haydar Aliyev Cad., 34/2a, j7 blok Bayraklı / İzmir ) bioself estetik sağlık hizmetleri ltd şirket ünvanı. LPG Allianz paketi aldım 2 paket toplamda 20 seans. 5 temmuzda nakit 9.500 TL ile ve 1 seans hediye verdiler ve randevu listesinde ilk paketin yanında hediye diye de yazmaktadır. 1. Şikayetim bana vadedilen ve Instagram sayfalarında da paylaşılan incelme ve selülit görünümünde gözle görülür şekilde azalma gerçekleşeceği yönünde bilgilendirmeleri yalan çıktı. Kişiden kişiye elbette sonuç değişir ama bana bakıldığında 5,6 seansta mutlaka gözle görülür şekilde fark olacak dendi fakat 10. Seansta ölçümüm yapıldı ve hiçbir sonuç almadım. 20. Seans sonucunda sonuç alacak mıyım dedim fakat bu sefer alamayabilirsiniz denildi. Parayı verene kadar her şey iyi. Ertesi gün arayıp müşteri memnuniyeti bizim için önemli isterseniz kalan paranızı iade edelim gelmeyin dendi yani sonuç alamayacağım ortadaymış. O hediye paketini de sayıp 11 seans aldınız kalan 9 seansınız var denip 4275 TL ödeme yaptılar. Hem sonuç alamadım komple paramı iade etmeleri gerekirken bir de kalan para da bile 950 TL eksik ödeme yaptılar.  Hem sonuç alamadım hem de paramı iade etmediler. Göz boyama kesinlikle LPG Allianz uygulamasına bu firmada 'bu firmada ' gitmeyin. 5 temmuzda ödeme yaptım 23 temmuzda seanslarım başladı hem peşinen ödememi aldılar hem faturayı 17 gün sonra kesmişler çok mağdur edildim. Boşa giden vaktim cabası. Her şey belgeli belgeleri de ekliyorum. İncelme de bu arada sadece bacaklarıma yapıldı işlem sol bacağımda 2 cm incelme kilom aynı selülit de hiçbir değişim yok.

17 Eylül 2024 10:42 (Şikayetten 6 gün sonra)
17 Eylül 2024 11:19

Ben bel bölgesinde size işlem yaptırmadım, haşimatom olduğunu en başta söyledim fakat siz bana yavaş ilerleyeceğini asla söylemediniz hatta 5,6 seansta gözle görülür sonuç alırsınız dediniz benimle kesin ifadelerle konuştunuz. Kaldı ki incelme için değil selülit için geldim ve selülitimde 11. Seansın sonucunda hiçbir sonuç alamadım. Sözünüzün arkasında durmayan bir firmasınız buraya yazmamdaki sebep bu yalan ifadelerinize başkaları da kanmasın parasını ve zamanını kaptırmasın diyedir. Sakın kanmayın bu firmaya!

13 Kasım 2024 15:03
13 Kasım 2024 18:39

Her şeyi çok açık yazdım. Net ve kesin bir dille sonuç alacağımı belirttiniz ve hiç sonuç almadım. Tamamen yanılttınız. Sizden bilgi alırken insanların çok dikkat etmesi gerekli. Çünkü söylediğinizin arkasında durmayan bir firmasınız!

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebim 7 Aydır Sonuçlanmadı İletişim Sağlanmıyor

03 Haziran 2025 18:32

30 Eylül 2023 18:13

Aytume Beauty Aytume Mersin Şube

18 Nisan 2024 12:34
Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2025 21:51

08 Mayıs 2024 20:31