Volkan sonuçtan memnun değil

Tedavi Sürecinde Yaşanan İlgisizlik Ve Sorunlar

21 Ekim 2024 14:19

Unkapanı Medipol Diş Hastanesi'nde tedavim yaklaşık 1 senedir devam ediyor.
Kemik ameliyatı oldum. Sol çene ve dudak kısmında hala uyuşukluk var ve 1 sene olacak geçmedi.
Yanlış dişlere kanal tedavileri yapıldı.
2 dişimi 'bunlar ileride sorun olur' diye çektiler ve sorun olur dedikleri dişleri çekebilmek için tüm güçlerini kullandılar.
Biraz bekleyin, doktor işlemde diyorlar, doktorlar dışarıdan gezmekten geliyorlar.
Bazıları dünyaları yaratmış havasında.
Yapılan zirkonyum kaplamalarda sorun yaşıyorum, 3 kere gidip bunu anlattım, bana herhangi bir sorun görünmüyor dediler.
Ne film çektiler ne bir şey yaptılar, şimdi daha büyük sorun yaşıyorum.
3 gün önce implantlar için gittiğimde cerrahi doktor, kaplama yapılan ve benim sorun olduğunu söylediğim dişte problem göründüğünü ve bunu göstermem gerektiğini söyledi. İyi olsun diye gidiyoruz, bir dünya para veriyoruz. Üstüne acı çekiyoruz ama ne ilgi var ne alaka ne de işini severek doğru düzgün yapan, hasta sağlığını düşünenler.
Zirkonyum kaplamalar yapılalı 3-4 ay oldu ve yoğun hassasiyet ve arka iki dişte sızlama var. Müdahale edilip sorunu çözmezlerse ya da 3 defa sorun olduğunu söylediğim halde hiçbir şey yapmadıkları için diş kaybına uğrarsam gidip şikayetçi olacağım.

Kenan
17 Eylül 2024 11:57
Medipol Sağlık Grubu Pedodontide Yaşadığım Sorun
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Unkapanı Hastanesi

Yasin
30 Mayıs 2024 11:48
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Üç Yıldır Süren Tedavi Sonuçsuz Kaldı, Zaman Ve Para Kaybı Yaşadım

Emine
02 Mayıs 17:39

Rabia
23 Kasım 2023 14:07
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Akif
10 Ağustos 2023 13:13