Medipol Sağlık Grubu Medipol Koşuyolu Randevu İptali

16 Ekim 2023 16:55

Merhaba,
Koşuyolu Hastanesi üroloji bölümü B***** E***** ve kalp ve damar cerrahisi için yaklaşık 10 gün önce 17 Ekim tarihi saat 13 ve 13:20 ye randevu oluşturdum. Bugün yani randevumdan saatte az bir zaman öncesi aranıp önce kalp damarda saat değişikliği sonra tekrar aranıp ürolojide randevu iptali Dr. Ameliyatı sebebiyle yaşadım. Bu davranış hastanenize olan güvenimi derinden sarsmıştır. Hastanın aciliyeti, ağrısı sorgulanmadan doktor ameliyatının planlanıp emrivaki yapılması hiçbir şekilde hasta tarafının düşünülmediği düşüncesi yaratmıştır. Ben bu randevular için kendi iş görüşmelerimi psikoloğum ve görüşmelerimi iptal ettim ayarladım, bununla birlikte özel hayatımda çocuklarıma bakacak kişileri, hastaneye birlikte geleceğim yakınlarımı ayarladım. Ben bunları 10 gün önceden ayarlarken siz hastane olarak 1 günden az kala iptal edemezsiniz. Buna anlayış göstermek zorunda değilim. Randevularımın iptal edilmemesi durumumun aciliyetini bildir talep ediyorum. Bana üroloji için sunulan sabah benim de iş hayatımın olması ve önceden randevu vermem sebebiyle mümkün değildir. Sabah olarak talep ettiğimde o saati de red ettiler. Burada mağdur olan taraf benim ve acilen düzeltilmesini istiyorum.

Sami
Sami

Yani ameliyat mı iptal edilsin? Hasta acil gelmiş ve hızlıca ameliyat olması gerekiyorsa ne yapılabilir başka?

Çiğdem
Çiğdem

Galiba başka işiniz yok. Ön yargı dagitiyosunuz

Eray sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Mega Ü. Hastanesi Hastalarını Mağdur Ediyor

05 Ağustos 2024 11:14

14 Mart 2024 16:15
Gülben sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Damar Yolunu Bulamayıp 2 Yaşındaki Bebeğin Canını Acıtmak 2 Kez Narkoz

07 Ekim 2023 03:37

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri