Gülben sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Damar Yolunu Bulamayıp 2 Yaşındaki Bebeğin Canını Acıtmak 2 Kez Narkoz

07 Ekim 2023 03:37

2 yaşındaki oğlum sünnet oldu. Koşuyolu Medipol'de sakinleştirici verip ameliyat haneye götürüldü. Ameliyat hanede nasıl bir damar yolu arayıp da bulamamışlarsa çocuğumun ellerinin üzeri koluna bile iğne vurmuşlar akşamı kusma nedeniyle gittik bir damar yolu bulamayan çalışanları çocuğumu aynı şekilde gözümün önünde yaptılar aynısını ve bir bu hastaneye gitmiyoruz başka hastanede tık diye buluyorlar bahaneleri damar yolu zor bulunuyor. Biz cahiliz sanki gerekçeleri bu yani sunu anladım ilgi yok çalışanlar kendi havalarında umurlarında bile değil bir de onların tribini biz çekiyoruz anlamadık çocuğum o hastaneyi görünce ağlamaya başlıyor. Kapının önünden başka yöne gitmemizi istiyor. Kimsenin psikolojisini bozmaya hakları yok ameliyathanede damar yolunu bulamadıysanız bize de haber vermeniz gerekiyor. Delik deşik etmenin mantığı yok ben bu yüzden şikayetçiyim. Çocuğum o günden sonra düzeni her şeyi bozuldu hep bir korku üzerinde var iki kere narkoz vermek nedir anestezi uzmanı bunu nasıl ayarlayamıyor 2 yaşındaki bir bebeğe 2 kere narkoz vermek nedir çocuğum o gece kusmaktan morardı ben şikayetçiyim

12 Haziran 2023 04:16

10 Mayıs 2025 23:32

18 Mayıs 2024 15:21
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Pendik'te Doğum Deneyimi Hayal Kırıklığı!

04 Nisan 2025 23:33

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri