Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Esenler Acil Servis

09 Mayıs 2024 20:37

09.05.2024 tarihinde saat 18.30-18.40 arasında Medipol Üniversitesi Hastanesi Esenler'e yüksek baş ağrısı sebebiyle muayene olmak amacıyla gittim. Öncelikle beyin cerrahı ve ortopedi poliklinik doktorlarının olup olmadığını sordum ve olmadıklarını öğrenince acil servise başvurdum. Bankodaki personel şikayetimi sordu ve baş ağrısı çektiğimi, acil doktoruna muayene olmak istediğimi ilettim. Ayrıca, kronik boyun fıtığımdan kaynaklandığını ve ilaç, iğne gibi tedaviler almadan baş ağrımın geçmeyeceğini, hatta daha da ilerleyeceğini belirttim. Bunun üzerine bankodaki personel, ismini Sucut Bey olarak öğrendiğim acil doktorunu aradı. Yaptıkları konuşma sonrasında bana Medipol Mega Hastanesine gitmem önerildi. Durumumun aciliyetini tekrar vurgulamama rağmen muayene olamadım. Şikayetçi olacağımı dile getirmeme karşın yine muayene edilmedim. Ayrıca bankodaki personel ile doktor arasında 'hastane ücretli hasta mı? VakıfBank ücreti karşılayacak mı?' gibi bir konuşma geçtiğini duydum. Bu durum, hastanenin hasta seçtiği izlenimi uyandırdı. Yüksek baş ağrısı nedeniyle gittiğim hastanenin acil servisinde muayene olamadım. Eve dönüş yolunda baş ağrım daha da arttı. Bu durum, daha büyük ve telafisi mümkün olmayan bir hastalığın sebebi olabilirdi. Baş ağrımın artması nedeniyle bir kaza geçirseydim, bunun sorumluluğunu kim üstlenecekti? Anlatılan durum kabul edilemez. Tedavi amacıyla acil servise gelen bir hastanın sorgusuz sualsiz muayene edilerek gerekli tedavinin uygulanması gerekir. Muayene etmeyerek beni başka bir hastaneye yönlendiren banko personeli ve Doktor Sucut Bey'den şikayetçiyim. Gerekli yasal işlemleri başlatacağımı ve konunun takipçisi olacağımı ifade eder, bilgilerinizi arz ederim.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 15:13

Medipol Sağlık Grubu Medipol Bağcılar Faciası

01 Şubat 2024 16:26
Medipol Sağlık Grubu Medipol Bağcılar Faciası
Yusuf sonuçtan memnun

14 Mayıs 2024 13:54
"Yaşadığım soruna rağmen, doktorun bizzat beni araması önemli bir incelikti. Teşekkürler"
Adem sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 01:31

Medipol Sağlık Grubu Medipol Bahçelievler Hastanesi