Medipol Sağlık Grubu Medipol Bahçelievler Hastanesi

17 Nisan 2024 20:36

Yenibosna Medipol Hastanesi'nde 20.02.2024 tarihinde eşim acil servisten giriş yaptı. Bel fıtığı teşhisi konduktan sonra birçok prosedürden sonra bizi Beyin Cerrahisi bölümündeki H**** Bey'e yönlendirdiler. Muayeneden sonra fıtığın patladığı ve acil ameliyat olması gerektiği söylendi. Biz de güvenerek ameliyatı kabul ettik. Ancak ameliyattan sonra eşim sağ bacağını kullanamaz hale geldi. Fizik Tedavi Uzmanı H**** Bey ile görüştük ve eşime 20 gün süreyle fizik tedavisi uygulandı. Fakat 20 gün sonunda herhangi bir iyileşme olmadı. H**** Bey, eşime 10 gün daha fizik tedavisi önerdi. Eşim tekrar fizik tedaviye başladı ancak bel fıtığı nedeniyle yaşadığı sorunlar devam etti ve hastane tarafından yeterli ilgi gösterilmedi. 'Gayet normal olabilir' gibi kaçamak cevaplar alarak tekrar ameliyat olması gerektiği söylendi. Medipol Hastanesi'nin bizi ortada bırakmasından ve eşimin durumuyla ilgilenmemelerinden dolayı şikayetçiyim. Eşim, başka bir hastanede tekrar ameliyat oldu ve beline vidalama işlemi yapıldı. Bu süreçte çok mağdur olduk ve hastane tarafından hiç aranmadık. Şu an eşim yürüme zorluğu çekiyor ve bu durumun sorumlusu olarak hastaneyi görüyorum.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 15:13
Akif sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 09:24
"Sorunu çözerek tedavime başlayan Medipol Pendik Hastanesi fizik tedavi birimi çalışanlarına teşekkür ederim."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Yenibosna Hastanesi'nde Hasta Gizliliği İhlali Ve Kaba Davranışlar!

04 Ocak 2025 20:29

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri