Mediplus Tıp Merkezi Özel Hastanede Yetersiz İlgi Ve Uzun Bekleme Süresi

Mediplus Tıp Merkezi Özel Hastanede Yetersiz İlgi Ve Uzun Bekleme Süresi
19 Eylül 2024 15:08

Bugün özel Mediplus Hastanesi'ne kadın doğuma ikili test sonucunu göstermeye gittim. Doktorum olmadığı için başka bir doktora yönlendirildim. Bilgimiz vardı, sorun değil. Bir buçuk saat bekledim, benden sonra gelen herkese bakıldıktan sonra neden bekliyorum diye sordum ve danışmadaki hanımefendi doktorun sizi unuttuğunu, kusura bakmamamı söyledi. Ardından herkesten sonra içeri çağrıldım. Sadece “ikili test sonucun iyi, sorun yok, geçmiş olsun” dendi. Sadece 1 dakika herhangi bir açıklama yapılmadı. Sonuçla alakalı, bebeğe bakabilir miyiz diye rica ettim. Doktor kayıt açman gerektiğini, kaydın olmadığını söyleyip reddetti ve ağlayarak hastaneden çıktım. Çıkmadan bu durumu içeriye de bildirdim. O kadar bekledikten sonra bakılabilirdi, bekleyen hasta da yoktu. Bu arada, ücretini ödeyip muayene olmaya da razıydık. Sadece üzüp, ilgisiz bir tavırla gönderdiler. 2 bin TL ikili test için ödemişiz zaten, karşılığında o kadar bekletilip iki dakika ultrasonla bakmamaları tavır olarak hiç hoş olmadı. Burası özel hastane ve neden gidiyoruz? Özel ilgi olsun, sorularımızı sorabilelim diye. Bırakın ilgiyi, sorularımı dahi soramadım. Şikayet formu da vermediler. Sadece sözlü ifade ettim kendimi, o yüzden buradan da yazıyorum. Resmen paranla rezil olmak ne demek bugün yaşadık. Umarım geri dönüş olur ya da hatalarını telafi ederler.

FSM Tıp Merkezi - Madenler Kadın Doğum Doktoru Yaklaşımı

31 Ocak 2024 11:07

06 Ekim 2024 22:55
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Merve Tıp Merkezi Kadın Doğum Doktorunun İlgisizliği

04 Eylül 2023 13:53