Barış sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Kadın Doğum Doktoru Sürekli Değişiyor

28 Ocak 2024 19:47

Medicana Kadın Doğum Sürekli Doktor Değişiyor
Merhabalar,
Ben H****Ö****M****
şu an 32+4 haftalık gebeyim. Gebeliğim sebebi ile bir çok doktor araştırması yapıp ilk görüşme sonrası Ekim ayında Ataşehir Medicana Dr. B**** Y***** için Sompo Japan sigortası ile anlaşma sağladım. 20 Kasım 2023 te ilk muayenemi oldum. 20 Aralık 2023 te ikinci muayenemde doktorum artık Medicana ile çalışmayacağını tarafıma bildirdi. Elbette büyük endişe ve üzüntü ile yeniden doktor arayışına girdim.
Bu sefer 03.01.2024 tarihinde Kadıköy Medicana 'da Dr. A**** Y**** ile gebelik takibi ve doğum kararı aldım, çokta memnun kaldım. 12 Ocakta kontrol muayenemi hastaneden arayıp 11 Ocak tarihine aldılar sebep hocanın o gün işi varmış. 11 Ocakta hocadan öğrendim ki o da ayrılıyormuş hastaneden. Ben çok zor bir gebelik geçirdim. Dolayısıyla ne kadar üzerine titrediğimi umarım tahmin edersiniz. Hamileler gebelik takibi açısından istikrar ve düzene önem verir. Doğuma kadar daha kaç doktora gebelik geçmişimi beyan etmeliyim? Hastanenizin bu konuya ehemmiyet vermediğini ve ticari anlayışla ciddiyetten uzak bir çalışma prensibi içinde olduğunun göstergesidir. Kadıköy Medicana hastaneniz ile 2 defa görüşüp şikayetimin Hasta hakları birimine iletildiği söylendi ancak yaklaşık 3 haftadır ne arayan ne soran var. Ben hastanenizi doktor seçimi için tercih ettim Medicana olduğu için değil. Şu an yaptırdığım sigortanın bir manası kalmadı. 33. Haftamda kimde, nerede doğum yapacağım bilmiyorum. Bu mağduriyetimi en kısa sürede çözmenizi ve doğumdan önce Hasta hakları biriminizi çalışmaya davet ediyorum.

Güler sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 00:46

Kadıköy Medicana Kadın Doğum Fiyaskosu

27 Haziran 2024 12:54

07 Mart 2024 12:34
Medicana Ataşehir Doktor Sorumsuzluğu
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Ataşehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

04 Nisan 2024 12:50
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Kadıköy Hastanesi Yabancı Uyruklu Hastaları Mağdur Ediyor!

22 Ağustos 2024 16:51
Medicana Sağlık Grubu Kategorileri