07 Mart 2024 12:34

Medicana Ataşehir Hastanesi'nde 15 Şubat 2024 tarihinde sezaryen ile doğum yaptım. Bebeğimin doğum sonrası şeker düşüklüğü nedeniyle beslenmesine anne sütünün yanı sıra mama takviyesi yapıldı. İki gün sonra hastaneden taburcu olduk. Dört gün sonrası için çocuk doktoruna kontrol randevusu oluşturuldu. Muayeneye gittiğimizde çocuk doktoru C** P****, bebeğimin beslenmesinin gayet iyi olduğunu ve doğum kilosuna ulaştığını, bu nedenle mama takviyesini bırakabileceğimizi söyledi. İçimiz daha da rahat olsun diye ilk doğumumdan olan oğlumun doktoruna da muayene ettirdik. Onun da fikirlerini aldık ve durumu Medicana'daki Doktor C** P****'a WhatsApp üzerinden ilettim. Ancak kendisi günlerdir cevap vermemekte, umursamamaktadır. Ekran görüntüsü ektedir. Bu hastanenin doktorları ile yaşadığım bir başka sorun da Kadın Doğum Doktoru S**** Z***** ile oldu. Takip ettiğim halde telefondan sorduğum bir soruya tam bir ay sonra cevap verdi. Bu nedenle doktor değiştirmek zorunda kaldım. Bu hastaneye gidecek olanlara ve doktor tercih edecek olanlara yaşadıklarım bir örnek olsun.

Medicana Hospitals Özel Hastanede İlgisizlik Ve Yanlış Bilgilendirme

Şeyda
07 Şubat 09:46
Ahsen sonuçtan çok memnun

Özel Hastanede Hayal Kırıklığı: Bebek Takibi Sorunu

Ahsen
07 Ekim 2024 13:26
"Bahar hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim.🙏🏻 Başka bir doktora kontrol randevusu oluşturmamızı sağladı. Aynı sorunu yaşamadık. Demek ki diğer doktorla alakalı bir problem vardı c... A... İsimli doktor hanımı hiç kimseye önermiyorum."
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Ataşehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

Raziye
04 Nisan 2024 12:50
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Medicana Acil Servisinde İlgisizlik Ve Yanlış Teşhis Mağduriyeti

Tuğçe