Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Doğumda Yaşanan İhmaller Ve Sonuçları

20 Ekim 2024 21:26

8 Mart 2023’te, planlı sezaryen için hastaneye gittik. Doğum öncesi kontrolde doktor, bebeğimizin anne karnında oksijen seviyesinin düştüğünü ve acil müdahale gerektiğini fark etti. Apar topar sezaryene alındık, ancak bebeğimiz doğduğunda morarmış ve nefes alamıyordu. Hemşireler ağlatmaya çalışarak nefes aldırmaya uğraştı fakat kuvözde oksijen açılmamıştı. Bebek bakım odasında kilosu ve boyu ölçülürken hâlâ oksijen desteği sağlanmamıştı, bu süre boyunca çocuk doktoru da yoktu.

Bebeği yoğun bakıma aldılar ve ertesi sabah doktor, bebeğin oksijen seviyesinin düştüğünü ve ciğerine tüp taktıklarını söyledi. Hastanede yoğun bakım doktoru olmadığı için acil başka bir hastaneye nakil kararı verildi. Medical Park Pendik Hastanesi’ne yatırmayı planladık, ancak bebeğin nakil işlemleri için hastane epikrizi doldurmakta gecikti ve ambulans 2 saat bekletildi. Doktor imzası için 1 saat daha bekledik ve sonrasında bebeği entube ettiklerini öğrendik. 3 saat sonra nakil işlemi tamamlandı.

Bu süreçte bebeğimizin iki ciğeri de söndü ve pnömotoraks teşhisi kondu. Bir ay Medical Park Pendik Hastanesi’nde tedavi görerek sağlıklı şekilde taburcu oldu. Ancak geçen hafta kızımıza William Sendromu teşhisi kondu. Anne karnındaki kontrollerde ve tarama testlerinde hiçbir sorun görünmemişti. Bu durumun bebeğin doğum sırasında nefessiz kalması sonucu oluştuğunu düşünüyoruz. İhmal eden Uz. Dr. C** P**** ve entübasyon işlemi için bekleten Uz. Dr. H****** K****’ın çalıştığı bu hastanede ciddi hatalar yapıldı.

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Doğum Sürecinde Hayal Kırıklığı Yaratan Hizmet Deneyimi

Mücahit
13 Ekim 2024 01:14
Aleaddin sonuçtan hiç memnun değil

Aleaddin
29 Ağustos 2023 18:52

Şeyda
23 Mart 2024 21:57
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
31 Mayıs 2024 23:12
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Kadıköy'deki Hastanede Yaşanan Sağlık Kontrolü Sorunları

Ece