Abdullah sonuçtan çok memnun

Tokat Medical Park Hastanesi Muhasebe Bölümü

16 Mart 2024 19:50
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim kısa sürede dikkate alındı Sedat bey tarafından çözüme kavuşturuldu. Görevli arkadaşları ikaz edildiğini ve savunmaları alınarak gerekli işlemlerin başlatıldığı tarafıma bildirildi buradan tekrar Sedat bey'e teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim”

Tokat Medical Park Hastanesi'nde annemi ameliyat ettirdim. Bir gece yatış dahil bir ücretle anlaştık. Doktor, gece kalmadan taburcu etti. Benim bir gecelik kullanmadığım odanın ücretinin tamamını ödemediler. Muhasebeye bunu söylediğimde, gün içinde hastaneyi kullandığımızı ve gecelik ücretin yarısını geri ödeyeceklerini söylediler. Merak ediyorum, acaba ameliyat öncesi ve sonrası dışarıda mı kalmamız gerekiyordu? Bizden gecelik ücret olarak tahsil edildi. Günlük olarak paramızı iade etmediler. Medical Park hastanelerinin doktorları çok iyi, bilgili ve yardımsever; ancak özellikle Tokat Medical Park Hastanesi'nin muhasebe bölümünde çalışanlar, müşterilere karşı kaba ve hoş olmayan bir tavır sergilemektedirler.

Abdullah
20 Mart 2024 14:29

Hastaneden arandım. Gerekli müdahale ve araştırma başlatıldığını söylediler

Abdullah
20 Mart 2024 18:09

21 Mart 2024 10:08 (Şikayetten 4 gün sonra)

Mehmet sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2024 16:36
"Kesinlikle memnun olmadığımızı bildirmek istiyorum. Saygılar."

Medical Park Hastanesi Bilgi Dışı Ek Ücret, Hakaret Ve Fiziki Şiddet Mağduriyeti

Gados
23 Eylül 09:29
Yeşim sonuçtan çok memnun

Yeşim
05 Temmuz 2023 12:09
"Özellikle yardımlarından dolayı hasta ilişkilerine Ayşenur hanıma çok teşekkür ederim. Hastane olarak da taburculuk sürecine kadar ilgi ve alakaları eksik etmediler teşekkürler"
Seda sonuçtan çok memnun

Seda
12 Eylül 2023 08:07
"Teşekkür ediyorum."
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Göztepe Medical Park Hastanesi Danışma Personeli Ve Doktor Şikayeti

Hüseyin