Medical Park Pendik Çalışan Tavırları Ve İşleyiş Hataları

30 Ocak 2024 11:46

Medical Park Pendik Hastanesi'nin Nöroloji ve Beyin ve Sinir Hastalıkları polikliniklerini 0. kattan 5. kata taşımış olmasına rağmen bu değişikliği hastalarına duyuracak herhangi bir önlem almamış olması ve hastane içinde hastaların oradan oraya koşturulmasına neden olması kabul edilemez. 29.01.2024 tarihinde, zaten geç kaldığımı düşündüğüm randevularıma kayıt yaptırmak için gittiğimde, bankoda oturan hanımefendilerin gerilimli tavırları ve birbirlerine yönlendirmeleri, ardından 'sistemde sorun yok, SGK üzerinden kayıt açabilirsiniz, tamamlayıcı ve özel sigorta sistemi yok' demeleri ve muayene ücretini sorduğumda yüzüme bakmayarak '1000 küsür' cevabını vermiş olmaları son derece rahatsız ediciydi. 'Ödeme yapıp sigortamdan beyan edebilir miyim?' soruma yanıt verilmemiş olması, 'Sistemin gelme olasılığı var mı?' diye sorduğumda 'Nereden bilebilirim ki?' gibi yardımcı olmayan cevaplarla karşılaşmam, hastalarına gerekli önemi vermediğini düşündürmektedir. Dün ve bugün bu konu için hastaneyi aramama rağmen bağlanamadığım için buraya yazma gereği duydum.

31 Ocak 2024 14:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ceyda sonuçtan memnun

Medical Park Hastanesi Pendik Hastanesi Muayene Olamam

Ceyda
23 Ocak 2024 11:52

Edanur
15 Ocak 2024 13:22

Emrecan
03 Ocak 2024 14:29
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Nur
02 Ocak 2024 15:40