Hamiyet sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Yaşanan Olumsuz Deneyimler

15 Temmuz 2024 01:45

Medical Park Hastanesi Mersin Hastanesi neden denetlenmiyor? Bu hastanenin bir ayrıcalığı mı var? Hastane aşırı pahalı, hemşire ve asistanlar kaba. Geçen yıl kadın doğum uzmanı ***** hanım'a gittim. Kan testlerimin çok kötü çıktığını söylediler ve beni endokrin bölümüne sevk ettiler. Kabus gibi 3 gün yaşadım. Ailecek mahvolduk.

Sonra makinemiz arızalıymış, kan testleriniz normal dediler. Peki bu testler de yanlış çıkmışsa dediğimde, o zaman başka hastaneye gidin tarzında kaba ve hakaretvari kelimeler söylediler. Ne bir özür, ne bir telafi. Sadece hakaret. Bir de bunların hepsinin parasını aldılar. O zaman şikayet etmedim, hasta değilmişim sevinciyle. Ama yakın bir zamanda dermatoloji bölümüne gittim. Danışmada bulunan bayanlar aşırı kaba ve işi bilmeyen insanları oraya oturtmuşlar.

Yanlış yönlendiriyorlar ve ekstra ücret alıyorlar. Neden bu konuda uyarmadıklarını söylediğimde ise böyle bir görevleri olmadıklarını söylüyorlar. Bu arkadaşların tek görevi para almak mı? Biraz üstelediğimde ise benim için nefeslerini boşa tüketmeyeceklerini söylediler. Bu insanlar nasıl hala orada çalışıyor anlamıyorum. Sigortanız karşılamıyor diye ekstra ücret talep ediyorlar.

Hiçbir işlem, tanı ve tedavi yapılmadan 1700 TL ücret alındı. Diğer tedaviler için 25 bin ücret çıkardılar. Bunun da garantisi verilmiyor. O kadar para verip bir de sürekli tekrar edilmesi gereken bir tedavi yöntemi. Diğer hastanelerde çok daha uygun fiyatlara ve özel sağlık sigorta kapsamında tedaviler uygulanırken, sadece bu hastanede sırf para odaklı bir çalışma mantığı var. Zaten bu şekilde devam ederse çok yakın bir zamanda hak ettiğini bulur.

18 Temmuz 2024 13:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Paketi Mağduriyeti: Ücretsiz Hizmetler Sağlanmıyor!

19 Şubat 2025 14:27
Gül sonuçtan çok memnun