Medical Park Hastanesi Tiroid Ultrasonunda Doktor Çok Hızlı Baktı Ve Ölçüleri Almadı

13 Kasım 2023 13:08

14 Nisan tarihinde VM Medical Park Hastanesi Ankara'da  tiroid ultrasonu yaptırdım. Tsh yüksekliği ile başvurdum, Haşimato hastalığı olduğum ortaya çıktı. Dahiliye doktoru 6 ay sonra kontrole çağırdı. 12 Ekim’de yine geldim ultrasona, doktor Oğuzhan Özdemir 2-3 dakikada, çok hızlı baktı ve ölçü bile almadı. Rapora 6 ay önceki ölçüleri kopyalayıp yapıştırdı! Bir önceki incelemeye göre pek fark yok dedi. Doktor günde kaç kişiye bakıyor ve geçen ultrasonun ardından 6 ay geçti. Beni zaten hatırlamadı bile ama tiroidin ölçülerini tek tek hatırlaması bana pek inandırıcı gelmiyor. Birkaç gün önce devlet hastanesine gittim, ultrason yaptırdım ve tabii ki de raporda ölçüler farklı. Hastanenizde hamilelik takibi ve doğum yaptım ve çok memnundum ama özellikle ultrason bölümünden kesinlikle memnun değilim.

04 Aralık 2023 09:03 (Şikayetten 20 gün sonra)

VM Medical Park Ankara Hastanesi Kadın Doğum Acil İlgisiz Muayene

09 Eylül 2024 17:10
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
16 Ağustos 2024 10:01
"Hasta ve çözüm odaklı olduğunuz için çok teşekkür ederim"
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi İlgisizlik Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti

Yeliz