Medical Park Hastanesi Kelime Oyunu İle Fazla Ödeme Alıyor.

22 Ağustos 2024 17:12

Bugün medical parkta çocuğumu dis hekimine götürdüm. Kayıt esnasında asistan hanımefendi, muayene ücretini (700 TL), röntgen ücretini (138 TL), dolgu ücretini (1950 TL) benimle paylaşıp kabul ediyorsanız işleminize devam edeceğim diyerek 700 TL muayene akabinde 138 TL röntgen film ücretini tahsil ederek muayene alanına geçtik. Yapılan kontrollerde doktor hanim dolgu yapılacağını söyledi ve işlemlere başladı. Bankoya ödemeye geçtiğimizde, 4250 TL ama sizden muayene almıyoruz (! ) diyerek 3500 TL tahsil ettiler. Zaten muayeneyi pesin aldınız neyin indirimi? Dolgu 1950 TL dediniz dediğimde, kompozit dolgu yapıldı, o yüzden cevabini aldım. Muayeneye girmeden verdiğiniz bilgilerden, ben dis doktoru muyum çocuğuma kompozit mi ya da başka bir dolgu mi yapılacak? Dis hekimi dolgu dedi, asistan da 1950 diye kabul ettim yaptırdım. Yapılmış işlemden sonra onun ücreti su kadar demek ayıptır. Gerekli yerlere de şikayetimi ileteceğim. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor.

29 Ağustos 2024 08:20 (Şikayetten 6 gün sonra)
Ali
Ali
29 Ağustos 2024 09:37

Tüm kurum personeli olarak yalan konuşma huyunuz var sanırım. -En kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık? Siz dönmediniz ben sizi aradım. -Telefonda benimle provizyon vs farkları mi değerlendirdiniz? Siz telefonda bana evet haklısınız dediniz, sonra yalan konuşan o personelinizin tarafı tutuldu. Saglik bakanlığı karar verecektir bu surece;)

Nazan sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2023 12:39
"Pendik Medical Park Hastanesi hakkında yaptığım şikayet ile ilgili Hastane Halkla İlişkiler Müdürü Didem hanım arayarak ve yakından ilgilenerek şikayetim ile ilgili gerekli düzenlemenin yapıldığını, bakım işleminin artık yoğun hasta saatlerinde yapılmayacağına karar verildiğini, konunun başhekimin bilgisi dahilinde olduğunu belirtti. Her ne kadar o gün kızsam da, çocuğumun yanında beni sinirlendirmiş olsalar da Sn. Didem hanımın pozitif tutumundan dolayı ve şikayete göre gerekli düzenleme yapacağını söylemesi üzerine şikayetimi kapatıyor ve yapacağım diğer şikayetlerden vazgeçiyorum. Şikayetime konu olan personelin başkalarına aynı şekilde davranmayacağı umuyorum... Sn. Didem hanıma iyi niyetinden ve konuya yaklaşımından dolayı çok çok teşekkür ediyorum."
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 23:19

08 Şubat 2025 09:33
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 17:39
Hilal sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2025 21:52
"Süreci takip edip yöneten hanımefendi nazik ve oldukça Kibardı anlaşıldığımı hissettim problemi gayet güzel çözümledi ve yapıcı tutumu sayesinde birkaç kere yaşadığımız mağduriyete bağlı olarak oluşan ön yargımızı da kırmamızı sağladı diyebilirim. İletişimi iyi problemi anlayan ve çözüm odaklıydı süreçte oldukça hızlıydı kendisine teşekkürlerimi iletiyorum🙏🏻"

Medical Park Hastanesi Kategorileri