Medical Park Hastanesi Keçiören Yenidoğan Bebeği Umursamaması

09 Haziran 2024 13:01

Medical Park özel hastanesinde doğum yaptık. Maalesef yenidoğanda doktor kaydı açtıkları için gittik. Yaptığımız en büyük hataydı. 08.06.2024 Cumartesi günü doktor baktı, kan aldı. Sonuçlar çıkınca sarılık seviyesinin kritik olduğunu söylemek için aradı. Doktorumuz **** sonrasında bize 09.06.2024 Pazar günü gelip tekrar kontrol ettirmemizi, kendisinin pazar günü olan doktora haber verdiğini söyledi. Gittiğimizde bizi umursayan tek bir kişi bile yoktu. 5 günlük çocuğumla 15 km yolu gittim ve geldim. 2 tane doktor vardı. İkisinin de bilgisi olmadığı için alamayacağını ve 11:30 saatinde olduğumuz için 30 dakikaya sanırım molaya gidecekleri için öğleden sonrası için hasta danışmanını beklememizi söyledi. Tek yapılması gereken kanda bilirubin bakılmasıydı. 5 günlük çocuğumla beni saatlerce bekletip, sonra muayeneden sıra gelirse belirli olmayan bir zamanda alabileceklerini belirtti. Hasta danışmanı, böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum. Çekip gittim. Çünkü canınızdan çok sevdiğiniz, daha dünyaya gözlerini açalı 1 hafta olmamış çocuğunuzun sağlığını böyle sağlık çalışanlarına emanet etmek ne kadar mantıklı.

10 Haziran 2024 13:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Bebeğimin Sarılık Tahlil Sonuçları İçin Hastaneden Bilgi Alamıyorum!

Ahmet
23 Nisan 23:57

Özel Hastanede Yetersiz İlgiden Kaynaklanan Hayal Kırıklığı

Derya
14 Şubat 13:28
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eray
25 Temmuz 2024 21:44