Medical Park Hastanesi Gazi Mağdur Edildi!

10 Eylül 2024 03:32
10 Eylül 2024 03:13

Bahçelievler Medical Park lösemi hastası olan Kıbrıs gazisi babam enver senturk ü 10 09 2024 tarihinde yatışa almadı gazilerden ücret alamadıkları için acıdan kıvranan hastayla ilgilenmediler ücretli olan hastayı hemen yatışa aldılar gerekenin yapılmasını istiyorum

10 Eylül 2024 16:54 (Şikayetten 13 saat sonra)
12 Eylül 2024 18:46

Merhaba babamız sabah 11 gibi acile alındı ve burda yoğun bakımda yerimiz yok yalanı atıldı neden Çünkü gazilerden ücret alınmadığından dolayı babam 24 saat hiçbir şey yapılmadan acilde öylece bekletildi sırf hastamızı alıp gitmemiz için bıraktılar bize yer yok denildi yanımızda bir teyze sırf kanında biraz mikrop cıktı diye sızı hemen yatırmamız lazım dediler oğlu gitti parayı ödedi bize yer yok denilen hastanede hemen yer ayarlandı bu çifte sıtandarttır kimse devletten büyük deyıldır sız devlete karsı geldiniz bu adam canını ortaya koymuş bu memleket için ve şu anda entube edildi belki ogün hemen yoğun bakıma alınsaydı bunlar olmayacaktı sızın yüzünüzden bu hale geldi insan öldürmek sadece silahla ya da bcakla olmaz bu adamın olumunun sebebi sız olacaksınız

Sema sonucu yetersiz buldu

Uygun Yatak Olmadan Bebek Tedavisi Gecikti Ve Ekipman Kalitesi Yetersiz