Medical Park Hastanesi Fazla Alınan Doğum Parası

22 Haziran 2023 16:55

Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi bizden doğum için fahiş bir ücret talep etti ve ödediğimiz tutarın faturasını vermek yerine, kendi anlaşmalı sigorta şirketinden sigorta satın alarak işlem yaptı. Aldıkları fazla paranın SGK’ya bildirilmeyeceğine dair bir belge imzalamamızı istediler. Ben bu belgeye imza atmak istemedim ve bayan görevli de mecbur olmadığımı belirtti. Ancak eşim de aynı belgeyi imzalamadığı takdirde, işlemin durdurulacağı tehdidinde bulundular. Benim doğum sancım başlamıştı ve eşim de sağlığımı riske atmamak için bu belgeyi imzalamak zorunda kaldı. Yaşadığım bu durumun acilen düzeltilmesini ve ödediğimiz ücretin detaylı faturasının gönderilmesini istiyorum. Yasal haklarımı ihlal eden bu kurumun sorunumu çözmeme engel olması halinde, başka mecralara başvuracağımı bildiriyorum.

10 Ekim 2023 19:00

Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi bizden fahiş doğum parası aldı ve ödediğimiz ücretin faturasını vermemek adına kredi kartından kendi anlaşmış olduğu sigorta şirketinden sigorta satın aldırarak işlem yaptı. Almış oldukları fazla paranın geri bildirimini SGK'ya bildirmeyeceğimize dair bize bir kağıt imzalatmak istediler muayeneye gittiğimizde. Ben bu kağıda imza atmak istemiyorum mecbur değilim dediğimde giriş yaptığımız yerde ki bayan evet mecbur değilsiniz bu bir prosedür dedi. Bende imzalamadım. Doğuma gittiğimizde sancılı olduğum için hemen doğum bölümüne çıktım giriş işlemleri ile eşim ilgilendi. Eşime de o kağıdı imzalatmak istediler eşim de ben buna imza atmayacağım dediğinde imza atmak zorundasınız yoksa eşinizin yukarıdaki işlemini durdururuz dediler. Benim sancım var doğumum başladı. Eşimi resmen sağlığım ile tehdit ettiler ve mecburen imzalamak zorunda kaldı. Yaşadığım bu rezilliğin acilen düzeltilmesini ve bana ödediğim ücretin detaylı faturasınının gönderilmesini istiyorum. Yasal hakkımı ihlal eden bu kurumun bana zorluk çıkarması halinde sorunumu çözebilecek buradan başka mecralara başvuracağımı da kendilerine şikayet var aracılığı ile bildiriyorum. Teşekkürler.

22 Haziran 2023 16:40

Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi bizden fahiş doğum parası aldı ve ödediğimiz ücretin faturasını vermemek adına kredi kartından kendi anlaşmış olduğu sigorta şirketinden sigorta satın aldırarak işlem yaptı. Almış oldukları fazla paranın geri bildirimini SGK’ya bildirmeyeceğimize dair bize bir kağıt imzalatmak istediler muayeneye gittiğimizde. Ben bu kağıda imza atmak istemiyorum mecbur değilim dediğimde giriş yaptığımız yerde ki bayan evet mecbur değilsiniz bu bir prosedür dedi bende imzalamadım. Doğuma gittiğimizde sancılı olduğum için hemen doğum bölümüne çıktım giriş işlemleri ile eşim ilgilendi. Eşime de o kağıdı imzalatmak istediler eşim de ben buna imza atmayacağım dediğinde imza atmak zorundasınız yoksa eşinizin yukarıdaki işlemini durdururuz dediler. Benim sancım var doğumum başladı eşimi resmen sağlığım ile tehdit ettiler ve mecburen imzalamak zorunda kaldı. Yaşadığım bu rezilliğin acilen düzeltilmesini ve bana ödediğim ücretin detaylı faturasınının gönderilmesini istiyorum. Yasal hakkımı ihlal eden bu kurumun bana zorluk çıkarması halinde sorunumu çözebilecek buradan başka mecralara başvuracağımı da kendilerine şikayet var aracılığı ile bildiriyorum. Teşekkürler.

24 Haziran 2023 12:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Tansu D. Merhaba, Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili tarafınıza bilgilendirmeler sağlayabilmek için belirttiğiniz numaralardan size ulaşamadık. Konu ile ilgili olarak tarafımıza dönüş yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Tansu
05 Ağustos 2023 13:30

Geri dönüş yapılmadı

SGK Üstü Ücret Zorunluluğu Ve Makbuz Verilmemesi Mağduriyeti

Osman
17 Ekim 00:53
sgk-ustu-ucret-zorunlulugu-ve-makbuz-verilmemesi-magduriyeti-2.jpg
sgk-ustu-ucret-zorunlulugu-ve-makbuz-verilmemesi-magduriyeti-1.jpg

Medical Park Başiskele'de Şeffaf Olmayan Doğum Ücreti Ve İlgisiz Personel Deneyimi

Kerem
22 Mayıs 13:54

Doğum Sonrası Beklenmedik Fatura Artışı Ve Eksik Bilgilendirme

Samet
05 Ağustos 00:22
Sahyjemal sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Seçtiğim Doktor Doğuma Gelmedi, Yüksek Ücret Alındı Ve Geri Dönüş Yapılmadı

Sahyjemal
07 Ağustos 17:45