Şeyda sonuçtan memnun

17 Nisan 2024 12:29

8 Nisan 2024 tarihinde doğum yaptığım hastane, Samsun Medical Park Hastanesi, doğum raporunda bebeğimin baş çevresini 35 cm, boyunu ise 50 cm olarak belirtmiştir. Ancak rapora yanlışlıkla boyun 35 cm, baş çevresinin ise 50 cm olduğu yazılmıştır. Düzeltilmesi talebiyle hastanenin çağrı merkezini 13 Nisan tarihinde aradım ve pazartesi günü düzeltileceği söylendi. 15 Nisan Pazartesi günü mesai saatleri içinde hastanede dolaştırıldım ancak kimsenin yardımcı olduğu söylenemez. Mağduriyetin giderilmesi için 1-2 gün süre istendi ancak 17 Nisan 2024 Çarşamba günü hasta haklarına başvurduğumda herhangi bir gelişme olmadığını öğrendim. İletişime geçileceği belirtilmesine rağmen hala bir sonuç alınmadı. Hastane yetkilileri, bir yanlışlık varsa bu durumun kendileriyle ilgili olmadığını ifade ederek sorumluluk almıyorlar. Sağlık sigortasının yapılması için 15 günlük süre var ve Yenidoğan haklarından yararlanabilmek adına mağdur durumdayım. Psikolojik olarak da yeni doğum yapmış bir anne olarak yorgunum ve hastanenin bu tutumu yüzünden daha da yıprandım.

17 Nisan 2024 17:37

17 Nisan saat 17:09 da hasta hakları arayarak talebi bugün açtıklarını iletti süreci takip edip bilgi vereceğini iletti. Benim talebim 13 nisanda açılması gerekirken bugün neden açıldığını soruyorum cevap alamıyorum. SMS ile neden talep alındı tamamlandı diye gönderiyorsunuz yapmadığınız işi diyorum cevap alamıyorum sonuç bekliyoruz hala

19 Nisan 2024 15:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Oğuzhan

Teşekkür ederim. Siz çocuğunuzun bu sürede kimliğliği çıkartmışmıydınız.

Oğuzhan

Merhaba eşimde Samsun Medical Park hastanesinde doğum yaptı aynı durum bizde de var. CİMER'e başvuru yaptık bekliyoruz sizde durum nedir

Şeyda

Bir 15-20 gün sürdü düzeltilmesi raporu Sağlık Bakanlığına gönderdikleri için bakanlık ile iletişime geçip ancak oradan düzeltilebildiğini söylediler bekledim mecbur bu arada gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 17:48
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 16:54

Medical Park Hastanesi Kategorileri