Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Kapsamı Ve Ekstra Ücret Sorunu!

12 Ekim 2024 15:47

Medical Park Antalya Hastanesi'nden doğum paketi aldım. Doğum paketini almadan önce çağrı merkezi ile iletişime geçtiğimde, bana gebelikte oluşabilecek her türlü riskli durumda paketin kapsadığını söylediler. Fakat 32. Haftamda erken doğum riski ile hastaneye yattım ve benden, 'medical tedaviler pakete dahil değildir' diyerek 8900 TL yatış ücreti talep ettiler. Hastaneye şikayetimizi belirttiğimizde, çağrı merkezinin hatası olduğu ve bundan dolayı %30 indirim yapılacağı söylendi. Dalga geçer gibi, ticarethane mi işletiyorsunuz, hastane mi? Kendi babam da bu hastanede aylardır kanser tedavisi görüyor ve milyarları harcadık. Doktorumdan çok memnunum ama hastane ve işletim sıfır. Bu şekilde devam ederlerse doğum paketimi iptal edip geri kalan ücreti talep edeceğim. İnsanlardan doğum paketi adı altında 65 bin alıp, gebelikte oluşan bir risk için ekstra ücret almaları tamamen haksızlık. Hatanızı düzeltmenizi bekliyoruz. İlk başta nasıl bilgilendirdiyseniz öyle devam edin. Hastane gibi davranın, ticarethane değilsiniz.

17 Ekim 2024 14:05 (Şikayetten 4 gün sonra)
Süleyman
17 Ekim 2024 14:14

Tekrar arama sağlarsınız sevinirim.

Süleyman
09 Kasım 2024 13:39

Hala arayan Soran olmadı bakacağız denildi ama bakılmadı sanırım

Selma sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Fiyat Ve Doktor Seçimi Sorunu!

Selma
26 Mart 15:46