Medical Park Görüntülü Görüşme Sorunu

26 Eylül 2023 16:54

Medical Park Hastanesi uygulaması üzerinden aldığım görüntülü görüşme randevusu ücretini ödememe rağmen görüşme için doktor aramadı. Müşteri hizmetlerine bağlandığımda bana söylediği şey doktorlarımız görüntülü görüşme kabul etmiyor maalesef. Öyleyse ücret iadesi istedim. " ücret iadesi için ıslak imza gerekmektedir bu yüzden hastaneye gelmeniz gerekmektedir diyor". Hastaneye gelecek durumda olsaydım zaten görüntülü görüşme almazdım, diyorum yapacak bir şey yok diyor müşteri hizmetleri. Madem görüntülü görüşme yok neden uygulamada satın alma seçeneği var. Ve ücret iadesi neden yapılamıyor kredi kartına!? Böyle ciddiyetsizlik ilk defa görüyorum!

02 Ekim 2023 13:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Mehmet Ç. Merhaba, Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili tarafınıza bilgilendirmeler sağlayabilmek için belirttiğiniz numaralardan size ulaşamadık. Konu ile ilgili olarak tarafımıza dönüş yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Oğuzhan sonuçtan memnun

Online Randevu Gerçekleşmedi, Ücret İadesi Yapılmadı: Medical Park Hastanesi'nde Mağduriyet

Oğuzhan
15 Ekim 23:22
online-randevu-gerceklesmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-medical-park-hastanesinde-magduriyet-3.jpg
online-randevu-gerceklesmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-medical-park-hastanesinde-magduriyet-2.jpg
online-randevu-gerceklesmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-medical-park-hastanesinde-magduriyet-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Online Randevu İptali Ve Ücret İadesi Sorunu

İbrahim
14 Mart 14:13
Online Randevu İptali Ve Ücret İadesi Sorunu
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Görüntülü Görüşme İptali Ve Ücret İadesi

Taha
13 Mart 2024 16:20
Mehmet sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2023 10:45
"Konu hasta hakları birimine iletildikten sonra çözüm süreci hızlandı. Hasta hakları birimi çok yakından ilgilendi. Teşekkür ediyorum."
Medical Park Hastanesi Kategorileri