Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Adana Hastanesi Doktorun Saygısız Tavrı

12 Ekim 2023 12:19

Eşim için Medical Park Adana hastanesinden 11.10.2023 tarihinde randevu aldık. Yine aynı hastanede bir önceki muayenenin uzamasından dolayı 16:45 olan göz muayenesine 16:55 de gelebildik. Göz doktoru U*** C** K******* çıkmak üzereydi ve görevli sekreter doktor ile birlikte tekrar muayene odasına girdi. Sonrasında bizi de çağırdılar. Geciktiğimizin farkında olarak doktora durumu anlatıp özür diledim. Fakat U*** C** K******* üstten bakan ve saygı sınırlarını aşan tavırlarıyla bizi sorgulamaya başladı. Muayene sırasında da aynı tavırlarını devam ettirdiği için muayeneyi yarıda kesip şikayetçi olacağımızı söyledik. Başhekimle görüşmek istediğimizi söyledik, bizi hasta hakları ofisinde bir personele yönlendirdiler. Bir form doldurduk ve hastaneden ayrıldık.
1- Bir önceki muayene sırasının uzun olmasından dolayı 10 dakikalık gecikme ile göz hastalıkları bölümüne gittik. Geç kalındığından dolayı sorun olacaksa bankoda durum bize bildirilebilirdi ve muayene iptal edilebilirdi. Fakat bunun yerine muayene ücreti alındı.
2- Doktor U*** C** K*******'un son randevusu idi anladığımız kadarıyla. Çıkmak zorunda olabilir ve bunu bize düzgün bir şekilde açıklayabilirdi. Muayeneyi kabul etmeyebilirdi. Bunun yerine muayeneyi kabul etti ve bizi içeri aldı.
3- Geç kalmak bizim hatamız olmamasına rağmen çıkma hazırlığında olduğunu gördüm ve durumu anlatıp özür diledim. Buna rağmen üstten bakan, saygısız tavırlarla muayeneyi sürdürmeye çalıştı.
4- Dolayısıyla alınan muayene ücretinin karşılığı hizmeti alamadık.

Görevi ne olursa olsun, kim olursa olsun kimsenin saygısız davranmaya hakkı yok.

13 Ekim 2023 13:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Suat sonuçtan çok memnun

Suat
09 Kasım 2024 10:15
"Hasta haklarından gizem hanıma teşekkür ederim."
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
15 Temmuz 2023 14:10
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
20 Şubat 2024 19:46