02 Ekim 2024 10:16

VM Medical Park Maltepe şubesinden doğum paketi satın almıştım. 02.10.2024 tarih sabah 08:30 randevuma gittim ve doktorun bu hafta izinli olduğu söylendi. Bana haber vermeleri gerektiğini söylediğimde mail attıklarını (böyle bir mail yok), bir gün önce aranılıp ulaşılamadığı söylendi. Telefonumda ise her zamanki randevu teyit araması gördüm ve bir gün önce randevu hatırlatması SMS'ini gördüm. Doğum paketi nedeniyle doktorda telefonum var, asistanı var. İnsanlık hali, acil durumdan dolayı acil izin de olabilir, en azından asistanı bir WhatsApp üzerinden yazabilir. Madem doktor yok, neden bilgilendirilmedim ve hatırlatma SMS geldi? Hatta doktora bir gün sonraya çok kolay randevu alabiliyorum, 1 hafta izinliyse neden randevu veriliyor?
Asıl sorun gişede ekip lideri olan s*** hanım. Bu konu basit bir iletisim ile çözülebilecekken (ki benimle ilgilenen personel başka doktora yönlendirmişti bile beni ve ben sakinleşmiştim) özellikle beni tersleyip, telefonlarınızı açsaydınız diye bana çıkıştı. Benim sinirlenmeme ve doğum paketi iptaline kadar gitmeme neden oldu. Özellikle kadın doğum gibi bir alanda bu denli iletisim sorunu olan bir personel ekip lideri ise ben bu hastaneye bebeğimi nasıl teslim edebilirim?
Randevu sisteminin güncellenmesi, hasta iletişimin sağlanması, iletisim sorunu olan personellerin ekip lideri olmaması gerektiğini düşünüyorum!

04 Kasım 2024 11:15 (Şikayetten 1 ay sonra)

14 Ekim 2023 12:18
İnci sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 01:08
Esma sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2025 00:37
"Problemimizi çözdüğü için Hasta hakları biriminden Fatih Bey'e teşekkürler."
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 18:54

12 Ekim 2024 14:40