Mcafee Satın Alma Yaptım Ancak Etkinleştirmiyor

02 Ağustos 2023 10:09

Yeni aldığım Lenovo marka laptopumda deneme Mcafee virüs koruma programı yüklüydü. Deneme sürem bitmeden bir yıllık abonelik için ödeme yaptım. 23 Temmuz'da etkinleştirmenin otomatik uzaması gerekirken uzatılmadı. Hesabı etkinleştirmeye çalıştığımda uygulama izin vermiyor. Satın alma işlemi yaptığım halde sürekli satın alma sayfasına yönlendiriyor.
Uygulamanın içinde bulunan "bizimle iletişime geçin" linkini tıkladığımda açılan e-posta adresine mail attım. Fakat öyle bir mail adresinin olmadığına dair bilgi e-postası aldım. İptal ettirmek istedim. İptal linki yok, buna dair web tarama linklerini tıkladığımda sayfa bulunamadı uyarısı çıkıyor.

Ek olarak; üyelik iptal edilmediğinde kredi kartından otomatik para çekme işleminin yapılacağını yazmışlar. Bunun iptalini, hesabımın etkinleştirilmesini ya da para iademin yapılmasını istiyorum.

Bununla birlikte; Lenovo neden güvenilir olmayan bir şirketle anlaşmalı çalışıyor? Laptopa yüklü geldiği için araştırmadan, Lenovo güvencesine inanarak satın alma işlemi yaptım. Bu konunun Lenovo'nun da takipçisi olmasını dilerim.

Çigdem
Çigdem

Aynı şey banada oldu ne yapmamız gerekiyor acaba bilen var mı

Aynı sorunu bende yaşıyorum

Meryem

Ya aboneliğimi kabul edip virüs korumalarım aktifleştirilsin ya geri ödemem yapılsın saatlerdir onunla uğraşıyorum tarafıma iletişime geçilmesini rica ediyorum.

Avast Premium Security Abonelik İptali İstiyorum

Zeynep