Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Ruh Sağlığı Hastanesi Yerinde Olmayan Doktor T***** Bey

29 Mayıs 2024 15:27

Bakırköy Ruh Sağlığı Hastalıkları Doktor T***** D**** B***** a 24 Haziran tarihinde anneme randevu aldım. Fakat doktor yerinde yoktu ve genç bir bayan doktor vardı. Ben o doktorun çalışmalarına bakarak annemin hastalığına çözüm bulacağını düşünerek randevu aldım ve uzak bir yerden işten izin alarak hastaneye gidiyoruz. Randevu aldığımız doktorun hastaneye hiç gelmediğini söyledi. Öyleyse neden randevu alırken bu belirtilmiyor. Bayan asistan doktor bir ilaç yazıp gönderdi ve yazdığı ilaç da çok fazla yan etki yaptığı için kullanamadı. Eğer doktorlar yerlerinde olmayacaksa bunun bilgisi önceden verilsin bizde boş yere günlerce randevu almakla uğraşıp o kadar yolu hastalığa çözüm bulma umuduyla gitmeyelim.

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uyku Apnesi Testi İçin Yardım Talebi

25 Mart 2024 23:41

Mazhar Osman Ruh Ve Sinir Hastalıkları Psikiyatri Bölümünde İlgisizlik Ve Yetersiz Destek!

30 Mayıs 2025 13:56
Sevgi sonuçtan memnun değil

Doktorların İlgisizliği Ve Randevu Sorunları

04 Aralık 2024 14:32

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun İlaç Yazmaması Ve Tehditkâr Üslubu

21 Eylül 2023 10:20

Menemen Devlet Hastanesi, Doktorun İlgisizliği