İstanbul Maviton Temizlik Hizmetleri'nden Profesyonel Hizmet Alamadım!

05 Kasım 2023 18:26

Maalesef maviton (maviton) Temizlik adlı firmayla olumsuz bir deneyim yaşadım. Ufak çaplı bir tadilat sonrası, yoğun bir zamanımızda tek bir günde bitsin diye 2500 TL bedel ödeyerek hizmet almak istedim. Ancak temizliğe gelen iki kişi profesyonel değildi, daha doğrusu kendi bildikleri şekilde yaptıklarının iyi temizlik olduğunu sanıyorlardı, halbuki oldukça yüzeysel! Firmanın bize gönderdiği elemanları gerçekten tanıyıp tanımadığı noktasında emin değilim. Gün sonunda bize söylenen şuydu: "İyi de temizlik sırasında bize dönecektiniz! " Kapora ödemiştim, temizliğin yapılıp çoluk çocuk normal rutinimize dönmemiz gerekiyordu bizim. O saatten sonra temizliğe gelen insanlara telefonda ne söylenebilirdi? İşinizi iyi yapın mı? Zaten sorun da tam bu noktadaydı: temizlik için gelen bu iki insan, gayet iyi yaptıklarını sanarak yapıyorlardı, Instagram videolarındaki detaycılık ve titizliği göremedim. Profesyonel temizlik şirketi en başta bu konuda uygulamalı eğitim almış veya gözlemlenmiş çalışanlardan oluşmalı; ama bu firmayla olumsuz deneyimimiz bu şekilde çalışmadıklarını gösterdi.

29 Mart 2024 00:25

Pastel Temizlik Bir Zaman Kaybı

05 Temmuz 2024 10:44

Temizlik Firması İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

13 Ocak 2025 22:03

Canım Temizlik Hizmetleri Bu Bir Temizlik Şirketi Değil

26 Kasım 2023 18:19
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 23:24