Matris Yatırım Danışmanlığı Zararımın Giderilmesini İstiyorum

Matris Yatırırım danışmanlığı limited şirketine 1048 dolar yatırdım fakat 4. Günde para -958 dolara düştü kasıtlı olarak bazı hisselerin aldırıldığını düşünüyorum. Çünkü aldığım hisseler kara geçti benim hesap stop out oldu zararımın giderilmesini istiyorum.

22 Kasım 2023 12:01

Matris yatırıma Melek Ay aracılığı ile 1050 dolar para yatırdım fakat Melek Ay ters işlem yaptırıp 4. Günde paramı stop out yaptırdı param 0 landı. Daha önce param midastaydı aynı midas gibi aracı kurum dedi matris yatırıma. Alakası yok diğer kurumlarda para bitmez zararın olur. Kaldıraç dedi, viop dedi, çift yönlü dedi . Paramın iadesini istiyorum.

A.gül
24 Kasım 2023 19:51

Matris Yatırım

3 Şubat 2024 21:14

Merhaba matristeki mağduriyetiniz devam ediyormu bende düşünüyordum ancak buradaki yorumlardan sonra vazgeçtim gibi

Matris Yatırım Danışmanlığı Yatırım Danışmanlığı Hizmetinde Yaşanan Mağduriyet Talebi

Matris Yatırım Danışmanlığı'nda E** K******, benim bilgim dışında işlem yapmış ve içindeki tüm bakiyemi sıfırlamış. Beni...