Masterpass E Yapı Kredi Kartımı Kaydedemiyorum

25 Kasım 2023 18:47

Merhaba, telefon numaram değişti ve güncelledim. Diğer bankalardaki kartlarımı Masterpass'e kaydettim ve sorun olmadı. Ancak Yapı Kredi'de bir türlü kaydedemiyorum. Yapı Kredi'deki numaram güncel olmasına rağmen mesajlar hâlâ eski numarama gidiyor ve kartı kaydedip alışverişte kullanamıyorum.

27 Kasım 2023 08:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba; İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

18 Aralık 2023 14:23

Merhaba; İletmiş olduğunuz bildirim tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle konu ile ilgili e-posta ile iletişime geçilerek bilgi aktarılmıştır. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

Nurşen sonuçtan çok memnun

Masterpass Doğrulama Kodu Eski Telefon Numarama Gidiyor.

Nurşen
19 Eylül 2024 00:18
"Her şey için çok teşekkür ederim. Problemim 1 gün içerisinde hemen halledildi. Mağduriyet yaşamadım. Benimle ilgilenen çalışanınızın sabrı ve nezaketi için çok teşekkür ediyorum. Destek ekibiniz müthiş ilgili."
Gülşen sonuçtan çok memnun

Gülşen
17 Eylül 2024 13:16
"Size her şey için çok teşekkür ederim. 1 saat içinde dönüş yapıldı, her şey sorunsuzca halledildi. Bana yardımcı olan çalışanınızın sabrı ve nezaketi için çok teşekkür ediyorum. Bir sorun daha olması halinde bana tekrar yardımcı olabileceklerini ilettiler. Yapıkredini 'nin probleminden dolayı oluşan bu sorunu bile harika bir şekilde çözdüler. İyi çalışmalar diliyorum herkese."
Efe sonuçtan çok memnun

27 Ekim 2024 19:27
"Sorunum çözüldü teşekkürler."
Kenan sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2024 07:26
"Masterpass işlemini başarıyla çözüme kavuşturdukları için teşekkür ederim."