Kenan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 11:18

Mastaş panel radyatör 4. Yılında paslandı satarken 10 yıl garanti diyorlar ama gerçek olan satılana kadar sonra ne halin varsa gör!

Satıcı radyatörü 1 senedir fabrikaya gönderecek oyalayıp durdu şimdi telefonlara dahi bakmıyor fabrikaya mail attım ızgara yollayalım diyorlar şaka gibi.

Ben yorumlara bakarak ürün alan birisiyim o zaman usta önermişti bana Mastaş'ı ama pişmanım.

13 Ekim 2023 12:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, yaşadığınız sorun için çok üzüldük. Her marka ve ürün için nadiren de olsa istenmeyen durumlar yaşanabiliyor, iletişim bilgilerinizi paylaşarak konu ile ilgili daha detaylı bilgi alıp, tam olarak anlayıp, mutlaka çözüme kavuşturmak isteriz. İlginiz için teşekkürler.

14 Kasım 2023 19:20

Şikayet var sayesinde Peteği 1 sene zarfında değerlendirdiler ve hatanın kullanıcıdan kaynaklandığını söylediler (dolaylı yollardan) öyle yapan çok müşterileri olmuş herkesi aynı kefeye koyuyorlar 20 metre kalorifer peteğim var ben sadece 140cm olan peteğime ayrı bir muamele uyguladım paslanması için tabii ki her markada olabilir böyle paslanmalar hatalar kul yapımı önemli olan sattığın malın arkasında durabilmek petek kapıda 1 ay bekledi alınmayı üzerinde tabii ki toz olacak sökerken suyunu boşalttılar kova kova tabii ki su olmayacak içinde bunun gibi birçok bahane

15 Kasım 2023 14:33

Merhaba, şikayetiniz ilgili birimlerle paylaşıldı, konunun takibini, satın almayı yaptığınız bayimiz üzerinden iletişimde kalarak yapabilirsiniz efendim.

19 Kasım 2023 08:08

Bayi bizimle ilgisi yok artık diyor biz fabrikaya gönderdik onlar yarı ücretini müşteri versin değişelim cevabı verdi garanti kapsamındaki üründen neden ücret talep ediliyor firma bir peteği karşılayamıyor mu İş yerinde aynı olayla karşılaştık ve satıcı ürününü geldi baktı iki kelam etmeden yenisini ile değiştirdi buna istinaden bende mastaş a başvurdum sonuçta her firma 10 yıl garanti veriyor ama böyle ilgisizlik malının arkasında duramama çeşitli bahaneler o yüzden burada paylaştım ben mağdur edildim başka biri belki mağdur olmaz bu firmadan bu saatten sonra bir beklentim

30 Aralık 2023 09:24

Başka bir marka kalorifer peteği aldım, adını vermem uygunmu değil mi bilmediğim için yazmıyorum tanınmış bir marka aynı ölçülerde odayı daha iyi ısıttığını fark ettik satıcıda belirtmişti ihtimal vermedik ama şahit olduk oturma odasının peteği nide değiştirdik aynı sonucu aldık tüm evin peteklerini değiştirmeyi düşünüyor çünkü hepsinde paslanma var Her şerde bir hayır vardır benimki o misal

Beytullah

Bende mastaş marka almayı düşüyordum vazgeçtim şimdi

Hangi marka petek aldınız

Kenan

DemirDöküm sağlam satıcıdan alırsanız asla pişman olmazsınız aldığım radyatörlerin bir tanesinin ızgarası darbeliydi komple değiştiler

10 Eylül 2023 20:33
Pardus Radyatör 'den Aldığım Ürün Delik