Atlas sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Sistemi Yolcu Ve Sürücüleri Mağdur Ediyor!

11 Ağustos 2024 22:29

Martı Tag yolcu ve sürücüyü mağdur ediyor. Sürekli şu an sistemi kapattılar. Haber vermeden yolcu mağdur, sürücü mağdur. Bursa'da Martı Tag yok artık, varken de bitmek bilmeyen sorunlar vardı. Hele hele sürücü olarak silah ile binenler vb. Martı Tag haber vermeden sistemi kapattı. Sürücülerin ocaklarını söndürdü, binlerce evde kaynayan tencereler kaynamaz oldu. Martı şirketine ve o*** A***'e güvenim kalmadı. Kredi ile araba alanlar oldu. Sonuç: hiçbir açıklama, haber vermeden insanları cuma gününden bu yana mağduriyete soktular. Yazıklar olsun.

12 Ağustos 2024 10:06

Martı tag sistemi kapattı biz yolcular mağdur olduk araç bulamadık sarı taksı bile bulamadık Çünkü hiçbir haber vermeden kapattıkları için herkes bir anda boşta kaldı ve tabii ki ilk buldukları çözüme sarı taksiye yöneldi bizlerin mağduriyeti oluştu bugün aradılar dalga geçer gibi biz sorunu çözeniyoruz ne zaman açılacak belli değil saçma sapan konuşup yorumu silmem istendi saka gibiler bir özür bile dilemediler sistemde sorun oldu bir bildirim yayınlayıp kimseyi mağdur etmeye bilirdiniz dedim tık yok bizleri yok sayıp bizlere değer vermeyip sistemi kapattınız sorun cözuldumü hayır diyorum yorumu sil diyeceğinize sorunu çözün sonra gelin arayın bizde yorumu silme değil çözüm bulundu çözüldü. Yazalım

1723446312569.screenshot-20240812-094309-call.jpg
12 Ağustos 2024 09:52
marti-tag-sistemi-yolcu-ve-suruculeri-magdur-ediyor-1.jpg

Merhaba bugün aradılar şikayetimi silmem istendi saçma sapan konuştular sorunun çözümü ile ilgili bir sonuç yok sorunun çözüleceğini de düşünmüyorum Onlar zaten bir süre veremiyorlar Bununla ilgili insanların mağduriyetleri ne olacak? Neden diyorum haber vermeden bir anda sistemi kapattınız bir şey diyemiyor giyebiliyor sistemde arıza var diyor Nasıl bir arıza yani dedim arıza varsa bu arızaya gelip bildirim bildiremez miydiniz martının sayfasında Hani sürücü olarak yolcu olarak kimse mağdur olmasın Ben yolcu olarak diyorum gireceğim diyor Hani bana bir bildirim gelseydi ben de o kadar olmazdım ona göre önlemimi alırdım Ben diyorum o gün çok zorluk çektim ilk kapandıydı araç bulamadım Siz de yorumu silin diyor

12 Ağustos 2024 17:39

Bugün 4 5 oldu arayıp yorumu silmem için baskı yapılıyor çözüm özür yine yok çok değişik bir şirket yolcu sürücü gram umurumda değil borsada çılgın gibi hisse artıyor onun dışında yine kimseyi duaundukşerı yok lazanacakları paraları düşünüyorlar sadece

12 Ağustos 2024 19:48

Tehdit ile kötü yapan sürücülerin yorumlarını sildirmişler onun dışında kim kötü yorum yapıyor ise hesaplarını kısıtlıyor kullanıma kapatıyorlarmış kı bizzat banada baskı yapıldı silmem için

15 Ağustos 2024 12:18

Günde 10 defa arayıp taciz edip tehdit ile yorumu silmem isteniyor

21 Ağustos 2024 16:04
marti-tag-sistemi-yolcu-ve-suruculeri-magdur-ediyor-1.jpg

Merhabalar Martı şirketinden Bugün bir bayan beni aradı hesabımın kısıtlanacağını tehdit ederek Üst perdeden konuşarak küstahlaşarak yorumumu silmemi istediler Biz kullanıcılar olarak Martı şirketini şikayet edemezmişiz şikayet var da işte başka yerde şikayet yazamaz*mı*ş ı z gibi gibi şeyler çok küs t*ah ça çok saygısız bir bayandı Martı Gibi Bir şirketin bu tarzda çalışanlarla çalışmasına hala anlam veremiyorum Çok üzücü ve çok değer kaybettirici bir durum Martı durumunun değerini düşürüyor bunlar diye düşünüyorum aranmak istemediğimi daha önce de belirtmiştim bu arkadaşlara olay çözülene kadar olay çözülmemesine rağmen her gün arayıp beni ta*ciz ediyorlar

21 Ağustos 2024 16:06

Daha önce dedim tekrar söylüyorum olay çözüle nine kadar beni aramalarını istemiyorum Beni sürekli arayıp tac iz ediyorlar rahatsız ediyorlar Bu kanunlarımız da suç olay çözülür Biz Olayı çözdük işte böyle böyle anlatır Ben de oradan değerlendirmeden gelişmeden gelişmeye ekler Teşekkür ederim gerekirse Ama bunlar böyle yapmayıp tehdit edip yorum yapmamamızı gibi gibi şeylerle böyle saçma sapan konuşup tehdit edip üzücü bir şekilde hakarete uğruyoruz olay çözülene kadar aramasınlar ya Bu kadar basit ben istediğim her yerde de Kullanıcı olarak bir hata bir yanlış varsa tabii ki Bunu yazacağım yazmamı kimse engelleyemez

03 Eylül 2024 13:07 (Şikayetten 22 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Marti Tag Bursa

Ayhan
09 Ağustos 2024 23:50
Kayahan sonuçtan memnun

Kayahan
18 Temmuz 2024 16:39
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Sürücü Pişmanlıktır

03 Eylül 2024 23:52
Martı Tag Sürücü Pişmanlıktır
Kuzey sonuçtan hiç memnun değil

Kuzey
10 Ağustos 2024 10:15
Göker sonuçtan çok memnun

Martı Tag İm İptal Edildi

Göker
14 Ekim 2023 11:21
"Şikayetim üzerine sorunum hızlıca çözüldü. Martı ya bu tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Tag kullanmaya devam edeceğim."