Martı Tag Rota Oluşturulamadı Hatası

25 Mart 2024 22:133.803
Seyma'nın Teşekkür Mesajı
Arananarak dönüş sağlandı teşekkür ederim

Martı TaX uygulaması değişmiş. Martı TaX uygulamasını indirdim. Gün içinde birçok kez denememe rağmen 'Rota bulunamıyor' diye uyarı verdi. Silip tekrar yükledim, ancak hala aynı hatayı alıyorum. Normalde 'Araç bulunamadı' derdi, sadece. Acil çözüm rica ediyorum, devamlı olarak kullanıyorum.

26 Mart 2024 08:36 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

26 Mart 2024 11:35

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Seyma
26 Mart 2024 12:08

Merhaba, tekrar arayabilir misiniz rica etsem ben çağrı merkezinden temsilciye bir türlü ulaşamıyorum.

Seyma
26 Mart 2024 13:09

Arananarak dönüş sağlandı teşekkür ederim

26 Mart 2024 13:10

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

29 Ekim 2024 09:32

Martı tag sürücüsüyüm 28.10.2024 tarihinde yolcuyu aldım kodu girdim yine rota oluşturulamıyor deyip sistemden atıyor defalarca müşteri hizmetleriyle konusmamizanragmen çözmüyorlar ve her gün aynı sorunu yaşıyorum ayrıca artık müşteri hizmetlerini ulasamiyoruzbtelesekreter çıkıyor

Martı Uygulaması Harita Sorunu

12 Ekim 2024 14:541.602

Martı uygulamasını kullanamıyorum. Ekranda boş bir harita çıkıyor. Sadece altta 'Sürüşe Başla' yazıyor. Oraya tıkladığım...

Martı Uygulaması Harita Sorunu
1 Yorum

Martı Uygulamasında Sicil Kaydı Sorunu

8 Ocak 2025 22:10103

Martı uygulamasında sicil kaydı yükledikten sonra hata veriyor ve kaç sefer...

Martı Uygulamasında Sicil Kaydı Sorunu

Tümünü Gör
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih
Martı Uygulaması Hatası

Martı UygulamasıHatası

Ganna
Martı Tag Sürücü Ve Yolcu Mağduriyetleri

Martı Tag SürücüVe Yolcu Mağduriyetleri

Ramazan
Martı Başvuru Belgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Martı BaşvuruBelgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Ogün

Öne ÇıkanKonular