Latif sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag İle Ceza Yedim

21 Nisan 2024 00:24

17.04.2024 tarihinde Martı Tag ile yaptığım paylaşımlı yolculuk sırasında akşam saatlerinde Ümraniye'den Kadıköy'e giderken bir arkadaş grubunu aracıma aldım. Yaklaşık 20 dakika sonra Kozyatağı bağlantı yolunda sivil trafik polisleri tarafından durduruldum ve 32.233 TL ceza yedim, ayrıca aracım 2 ay süreyle bağlandı. Bu durumdan dolayı büyük bir mağduriyet yaşıyorum. Martı Tag ekibiyle iletişime geçtiğimde, cezaya itiraz konusunda yardımcı olabileceklerini söylediler. 'Martı Tag'ın yasal olarak ceza yazılmasının yanlış olduğu' gibi ifadeler kullanıldı ancak bu ifadelerin hiçbir somut karşılığı olmadı. Aksi takdirde ceza almazdık. Avukatlarının bizimle iletişime geçeceği belirtildi ve bu konuda beklemedeyim. Eğer Martı Tag bu konuyla ilgili cezai işlemi karşılamazsa, maddi ve manevi tazminat davası açacağımı net bir şekilde ifade etmek istiyorum.

21 Nisan 2024 08:44 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için Martı uygulaması üzerinde bulunan 'Bize Ulaşın' butonuna tıklayarak 7/24 destek ekibimize ve destek@ e-posta adresimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

30 Nisan 2024 21:00

Ay sonuna kadar bekleyeceğimi söylemiştim Martı tarafından avukatları ile görüşmem haricinde bir destek yok gelecek hafta içi Martı firmasını da mahkemeye vereceğim.

23 Eylül 2024 10:21

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Yorumlar (7)

Onur

Arkadaşlar beni martıdan sürekli arıyorlar yetkiliyiz deyip hepsine bir bir durumu anlatıyorum hiç birinin umurumda değiller avukat ayarlayın tag kuruluşuna maddi manevi dava açın ben avukatımı ayarlarım yakında mahkemeyi açacağım elimde ses kayıtları var

Onur

Merhaba cezanızı ödediler mi? Bende 20.04.2024 saat 02.22 de Ataşehir kentplus önü sivil ekip çevirmesinde 60 gün araç bağlama ve 32.330 TL ceza kesildi. Fakat martı tag uygulamasını indirmeden önce firma ile görüştüğümde tag uygulamasının yasal olduğunu belirtmişlerdi. Eğer benim cezamı ödemezler ise maddi manevi olarak dava açacağım bunun için ne kadar süre beklemeliyim ilk 15 gün beklemeli miyim yoksa direk tag kuruluşuna dava mı açmalıyım? Sizin cezanızı ödediler mi

Enes

Arkadaşlar numara bırakalım iletişime geçelim dava açalım martı tag a

Enes

Bende 17 Nisan da ceza yedim iletişime geçtim 22 Nisan'da martı tag avukatı iletişime geçti itiraz yapalım diye masraflar bize ait diyorlar avukat otopark peki diyorum dava sürdü 8 ay mesela kaybettik karşı tarafın avukat dosya vs masrafları kim ödeyecek diyorum biz ödemeyeceğiz diyorlar yani davayı açan kişi ödeyecek yani ben. Antalya'da bilmem ne zaman kazanmışlarda falan ama sonra ben 3 kişi ile görüştüm ceza alan hepsi kaybetmiş ve kaybettiği için dediğim gibi karşı avukat masrafları da bu arkadaşlara kalmış. Özellikle seçimlerden sonra ekipler çoğaldı bu işi yapan arkadşalarınıza söyleyelim hrp beraber martı ceza ödemiyor umurlarında değil ben o kadar kazanmadım yapan arkadaşlar yapmasınlar. Ve mağdur olan arkadaşlar olarak martıya dava açalım (Oğuz alptekin) bey gerek X trn gerek Instagram dan yüzde yüz yasal paylaşımı yaptığı için dava açalım çünkü maddi ve manevi olarak kötü durumdayız

Onur

Peki yakin zamanda yok mu bir tanıdık bilgi alabileceğimiz birileri yav bu nedir böyle

Latif

Merhaba hayır cezam ödenmedi sadece mahkeme yoluna gidersek otopark parsı ve avukat parası ödeneceği söylendi ama ben bunu kabul etmiyorum bu ay içerisinde cezam ödenmezse Martı firmasını mahkemeye vereceğim.

Emre sonuçtan çok memnun

Martı Tag Ceza Ve Men

07 Mayıs 2024 12:33
"Sorunumun çözümü için işlem başlattılar. Teşekkürler..."
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
26 Eylül 2024 10:38
Martı Tag Destek Acil
Umut sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 11:55