Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Başvuru Bekleme

19 Eylül 2024 00:32

Merhaba, Martı tag sürücü olmak için 2 gündür beklemedeyim fakat ne geri dönüş ne de çözüm üretebilecek bir muhatap bulamadım. Canlı destek yardımcı olamıyor, araç entegrasyonu çok başarısız. Hatalı bir işlem varsa bunun geri bildiriminin yapılmasını talep ediyorum fakat mail atın deniliyor

05 Ekim 2024 14:56

Ben Tag sürücüsüyüm yaklaşık 1 saat önce uygulamayı açıp müsait duruma geçmek için selfie'mi yükledim ardından bir tane müşteri götürdükten sonra hesabın askıya alındı diye bildiri geldi. Yani hem yüzümün fotoğrafını çekip yüklemişim hem de askıya alınmışım ayın 8'ine kadar bu süreçte zaten süper Üyeyim hem ödediğim üyelik ücretim boşa gitti hem de müşteri temsilcisini arıyorum bir çözüm yok ilgili mercekleri aktaracağız benim burada vaktim gidiyor zamanım önemli bir de finansal ve maddi açıdan geriliyorum buna acil bir çözüm bulunması gerek

Ek
21 Eylül 2024 14:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

21 Eylül 2024 14:32

Martı Tag Sürücü Destek Merkezi

Başvuru Sürecinin Yavaşlığı Ve Uygulama Hataları Nedeniyle Destek Alamıyorum

Muhammet
24 Eylül 13:16
basvuru-surecinin-yavasligi-ve-uygulama-hatalari-nedeniyle-destek-alamiyorum-1.jpg