Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag 500 TL Kuponu

Serkan
20 Aralık 2023 16:17

Martı taşı ile yolculuk yaptım, 500 TL kupon tanımlandı fakat geçersiz kod uyarısı veriyor. Defalarca girmeme rağmen sonuç değişmedi. Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp derdimi anlatmak istemiyorum. Burada buna benzer yorumlar olduğunu görünce yazma gereksinimi duydum

20 Aralık 2023 16:40 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

20 Aralık 2023 16:43

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

21 Aralık 2023 18:32

Şeyma
Şeyma
Şikayeti Çözüldü

Martı tag uygulamasından 500 TL kupon tanımlandı ama kuponu geçersiz diyor Müşteri hizmetleri ilk yolculuktan sonra hesabınıza tanımlanacak dedi ama kupon geçersiz hatası veriyor sürekli

Eren sonuçtan memnun

17 Mayıs 2024 01:41