Marshall Serap Renginin Mor Gri Çıkması

2 Mayıs 2024 12:37

Ürünü nereden aldığımızı ve görsellerini ekledim mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum Bu hususta geri dönüş bekliyorum aranacağım söylendi geri dönüş yapılmadı. Katalogdan bejin tonları olan Serap rengi seçildi ancak odamız boyandığında gri- mor karışımı renk çıktı.

Tülin
21 Nisan 2024 10:20

20.04.2024 tarihinde salonumu boyatmak için güvenilir firma olduğunu düşündüğümüz için Marshall boyanın Serap isimli boya rengini katalogdan seçtim ve boyattım sonuç gri mor karışımı bir boya çıktı. Seçtiğim renkle uzaktan yakından alakası olmayan bu mağduriyetimin çözülmesini acilen bekliyorum.

24 Nisan 2024 08:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

Tülin
6 Mayıs 2024 10:13

Hala cevap bekliyorum sayın Marshall.

Bende bu renge boyatmayı düşünüyorum ama çektiğiniz görüntü bahsettiğiniz gibi görünmüyor serap renginin yansımaları şeklinde bence güzel olmuş bir de canlı görmek gerek tabi

Marshall Boya Renk Ve Kapatıcılık Sorunu Bayi Çözüm Sunmadı

31.07.2026 tarihinde Marshall’ın Bursa Gençosman bayisinden 20 litre Sedef Işıltısı iç cephe boyası ve 17,5 litre beyaz ...

Tümünü Gör
Marshall Boyadan Beklenmedik Performans

Marshall BoyadanBeklenmedik Performans

Gamze
Marshall Boya Buz Saçağı Rengi Mağduriyeti!

Marshall Boya BuzSaçağı Rengi Mağduriyeti!

Özge
Marshall Marka Kristal Renk Olarak Aldığım Boya Bebek Mavisi Çıktı

Marshall MarkaKristal Renk Olarak Aldığım Boya Bebek Mavisi Çıktı

Yekün
Marshall Buz Saçağı Hüsranı!

Marshall BuzSaçağı Hüsranı!

Yasemin
Marshall Boya Lüks Yağlı Boya Kabarıyor!

Marshall BoyaLüks Yağlı Boya Kabarıyor!

Marshall Luxe Parlak Yağlı Boya Tırnağımla Bile Çiziliyor!

Marshall LuxeParlak Yağlı Boya Tırnağımla Bile Çiziliyor!

Güvenç

Öne ÇıkanKonular