Marmara Tıp Merkezi Psikiyatri Doktoru

20 Haziran 2023 22:28

Psikolojiden anlamayan bir Psikiyatri doktorları var. Yaşadığım en kötü deneyimdi. Aşırı yargılayıcı ve sert bir üslubu vardı. Falcıyla mı konuşuyordum yoksa bir doktorla mı anlayamadım. Seansın 20. Dakikasında çıkmak zorunda kaldım. Bir bulimia hatasıyla nasıl konuşması gerektiğini dahi bilmiyordu. Bana toplum normlarını dayattığı ve maruz kaldığım bodyshaming içeren negatif yorumların topluma göre çok normal olduğunu söyledi. Hangi topluma göre diye sorduğumda bu topluma göre dedi. Bulimia ile ilgili biraz literatür taraması yapması gerekiyor çünkü yaşı nedeniyle fazla geri kalmış. Bodyshaming nedir ve bazı insanlarda nasıl etkiler bırakabilir bu konuda bilgisi bir psikiyatrist olarak hayli eksik.

24 Haziran 2023 06:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ücret içindi sorun apaçık belliydi kere kartı ise ödedi Nakit olarak iade ettim

Zeynep
Zeynep
24 Haziran 2023 10:52

Kredi kartıyla 765 TL ödedim ama nakit olarak sadece 350 TL'sini iade ettiler. Kalan kısmın da iadesini talep ediyorum. Durumu kendi psikoloğuma anlattığında maalesef böyle doktorlar var kotu bir tecrübe yaşamışsınız dedi. Ayrıca durduk yere bir yerlere ödeme yapıp onların iadesini talep etmiyorum, neden ücret iadesi için iş yerinden izin alarak gittiğim bir seansın 20. Dakikasında çıkayım ki? Üstelik taksi masrafı da yapmışken. Hobi olarak seanstan çıkmıyorum. Şikayetvar'a ilk kez bir şey yazdım.

Özkaya Tıp Merkezi Tıp Merkezi Doktor Şikayeti Ve Deneyimi

18 Eylül 2023 14:41

Mihrimah Sultan Tıp Merkezi Kadın Doğum Doktoru

21 Haziran 2024 07:19

20 Temmuz 2023 11:45
Çiçek sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Dikkat Dağınıklığı Ve Profesyonellik Eksikliği

21 Ocak 2025 01:10