İpek sonuçtan hiç memnun değil

Marina Diamond Wedding 100 TL Utancı

09 Eylül 2024 00:31

Size 100 TL için insanları tabiri caizse nasıl mağdur ettiklerini anlatacağım. 2 gün önce "Adana Marina Diamond Wedding" düğün salonuna arkadaşımın düğününe gittim. Salonun önünde park yeri ararken salona ait vale olduğunu düşündüğüm beyefendi geldi. Siz aracı bırakın dedi elime bir numara verdi ve çıkışta bununla alırsınız aracı dedi. Teşekkür edip ilerledim.

Çıkışta numarayı verdim. Genç bir çocuk "siz topukluyla gitmeyin hiç ben getiririm" dedi. Arabayı getirdi. Direksiyona geçerken elime baktı. Para göremeyince " otopark ücreti 100 TL" dedi. Nasıl yani burası salona ait değil mi dedim. Hayır özel şahsa ait otopark dedi. Nasıl ya ben burayı düğün salonuna ait biliyorum dedim. Israrla diretti hayır özel diye. Acelem olduğu için hiç tartışmaya girmeden çıkardım verdim ücreti.

Şimdi girişte hiçbir açıklama yapılmadan arabam alınıyor, ücretli otopark olduğuna dair hiçbir bilgilendirme yok ona rağmen benden otopark ücreti adı altında para alınıyor. Velhasıl alınan ücret vale ücreti diyelim. Bunu vermek zorunda da değilim. İşte bu kadar düştü bu insanlık. Üç kuruş para için nasıl takla atacaklarını şaşırıyorlar.

Düğün salonuna gelince sosyal medyadan durumu sorgulamak adına mesaj ilettim saçma sapan bir açıklama yapıp asla tatmin etmediler. Böyle insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum. Velhasıl bir daha asla önünden geçmeyeceğim bir işletme olacak kendileri.

Engin Çam Hair Dresser (No:85) Nahoş Tutum!

01 Mart 2024 12:24
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Ankamall AVM'de Şaşırtan Otopark Ücreti

16 Aralık 2024 14:54

Ramada By Wyndham Şişli SPA Ve Otopark

14 Haziran 2024 15:34
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yeşil Wedding (Ankara) Dolar Arttı Diye Parası Peşin Verilmiş Ücrete Ek Ücret İstenmesi

19 Temmuz 2023 16:47
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Esze Organizasyon Davet Şikayeti

30 Kasım 2024 19:56