İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Marbaş Menkul Değerler Yüksek Komisyon Ve EFT Ücreti

31 Ağustos 2023 19:31

Marbaş sözünde durmuyor.
Birkaç ay önce 10 binde 2 komisyon ve ücretsiz EFT vaadiyle marbaş menkul değerler firmasında hesap açtım. Firma bu vaatleri yerine getirmedi. Önceleri yüksek komisyon kesip EFT ücreti almadı. Şimdi ise hem yüksek komisyon ücreti alıyor hem de EFT para transferinde ücret kesiyor. Müşteri temsilcisi yapabilecek bir şeyinin olmadığını söylüyor.
Müşteri çekmek için asılsız vaatlerde bulunmak, müşteri hesabı açtıktan sonra ekstra ücretler talep etmek Marbaş menkul değerler firmasına yakışmıyor.
Müşteri de kandırılmış hissi oluşuyor.
Marbaş menkul değerler firmasını bu tutarsız davranıştan vazgeçmeye, mağduriyetimin de en kısa giderilmesini bekliyorum.

İlhan
İlhan
11 Eylül 2023 22:26

Şikayetim ile alakalı Marbaş menkul değerler firmasi henüz hiçbir geri dönüş yapmadı. Sorunun çözümüne hiçbir şekilde yanaşmıyor

Onur
Onur

Marbaşta hesap açmayı düşünüyordum, şikayet konusu kadar konuyla ilgisizlikleri de beni vazgeçirtti.

Merve
Merve

Ben de dün bir hesap açacaktım bana da ücretsiz bir EFT düşük komisyon vaatleri verilmişti ama bu paylaşımdan sonra bankaları tercih ediyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum

Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 17:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Osmanlı Menkul Yatırım Sürekli Değişen Minimum Bakiye Ve Aidat Ücretleri

31 Aralık 2023 01:16